-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #318511 üzenetére
A gyari lengokarra 4 hetes szallitasi idot mondtak. Szolj ha jossz haza veled gyorsabb lenne.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #318541 üzenetére
Igaz állatorvosi ló akkor. Havernak volt Insignia 2.0 CDTi-vel de elég gyorsan megszabadult tőle.
Egy jó MX5-öt javasolnék inkább. Tarcsi az nincs benne de jókat lehet vele kanyarogni. Pár éve megkergettem egyet a Mátrában, egész bátran vette a kanyarokat. Az AWD miatt előbb meg tudtam indítani a kigyorsításokat így némileg feltartott de megelőzni azért nem tudtam volna.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #318543 üzenetére
Köszi, felírtam a listámra, rákérdezek. Stabpálca csere meg olajcsere amúgy is közeleg.
Az a baj, hogy nagy cula a rendszer, nem cígölném feleslegesen előbb körbejárom a dolgot. Még a Kipu klinika amit ajánlottak. Meg nem tudom a Janó/Dinamit menyire drága...#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #318554 üzenetére
Frankó. Oké, még nincs gond vele, ha megyek olajcserére rákérdezek. Most a fékkel szegény elég nagyot szívott de a végeredményt patent lett, mint mindig.
Ez ugye a középdob meg az az utáni rész, szóval elvileg nem megugorhatatlan. Ha más nem a szép króm vég tuti rámegy csak akkor majd én is mehet az Obi-ba acélgyapjúért.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Kilincsmechanikat mivel erdemes megkenni?
WD40 es kesz?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #318620 üzenetére
Volt benne retyo rendesen. Bubin is meg lett pucolva (eleteben elosszor) a pillango. Ahhoz kepest nem is vt olyan retkes de a gazreakcio sokat javult.
Jah es egy ujabb pirospont a japoknak, nem csak a tpms-t tanulja fel magatol de az uj folytoszelepallast is.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #318632 üzenetére
Igen, leesett. De ebben még buta TPMS-van, nem ír nyomásértéket, csak bejelez ha hirtelen nyomásvesztés van. Pont nem ér semmit mert simán járhatsz vele lapos kerékkel... Ez a tipikusan van de minek kategóriás cucc. Ja mert előírták az okosok.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #318652 üzenetére
Igen, azért annyi életösztön lehetett volna az autósban, hogy ha a busz elkezd közeledni felé akkor erősen fékez. Még akkor is ha közel vannak mögötte, mert legalább nem körbetörik a kocsiját, hanem csak a háta és ugyanúgy ő marad a vétlen.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #318659 üzenetére
Focvis benzinesbe is használja (nem a dízeladalékot), én nem szeretek ezzel pancsolni. Elég vt anno a 120L-be az ólompótló adalékkal szórakozni...
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #318663 üzenetére
Most nyaraláskor haver is ügyködött a tanknál, nézem nyomja bele a Paszulyba a Spuri-t mielőtt menne bele a puruttya. Szerinte is csak a lelkednek jó de annak viszont nagyon.
Azért az kemény, hogy én 7,1-el nyomtam le az utat ő ugyanazt nagyobb átlagtempóval 5,9-el.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest