Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz laskr99 #57658 üzenetére
Nekem is ez a bajom a Binance-al. Bankszámlakivonatot meg már lemondtam évekkel ezelőtt, úgyis mindent online bankolok.
#57661 tupacamaru : és a comdirectnél?
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mihione
őstag
válasz laskr99 #57689 üzenetére
Nicehashen nincs kiutalasi dij,phoenix asszem 0,5%-ot levesz, trex meg 1%-ot.Nalam a trex es az excavator volt probalva kb azonos sebessegen mentek,trex stabilabb es talan 1-0,5 mh/s gyorsabb volt.Viszont mostmar csak az excavator megy 7.napja,ha nem basztatom a gepet ott is felmegy a sebesseg trex szintjere es tartja is szepen. 45,8-46 mh/s korul szokott lenni a sebesseg.Egyszer megallt az egesz gep nem adott jelet a hdmi,sarga led vilagitott a lapon,gondoltam fasza ennyi volt...power gombra nem reagalt a gep hosszam nyomva se,kihuztam hagytam 10 percet pihenni aztan jo lett,3.napja megy azota,nemtudom mi tortent,de nem halt mrg a gpu az a lenyeg
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz laskr99 #57718 üzenetére
En nicehash progit hasznalok,azon belul pedig excavatort ott nincs 1% fee az tuti mert a nicehash sajat fejlesztesu cuccat hasznalod(nemtudom egyebkent minek hivjak ezeket,eddig azt gondoltam scriptek...)4 orankent kifizetnek btc-ben a nicehash walletedre,onnan pedig pl coinbasere ingyen kuldheteted.Nekem az elmult napokban gondolom a btc ugrasa miatt szepen felment az eddigi profit,Elso 5 napban kb 240 ft korul volt az atlag kifizetes 4 orankent,jelenlegi egyenleg szerint visszaosztva 285ft-ra jon ki az atlag.Ez a 11.nap,az elejen sokat basztattam a gepet mig jol beallitottam mindent,meg ellenoriztem minden okes-e.Mostmar hozza se nyulok csak telos appban neha csekkolom mi az allas,nem-e melegszik tul stb..Eddig meg arra nem kaptam valaszt miert erdemes nicehasht kihagyva banyaszni,biztos van valami oka...de nekem kezdokent ez tunik a legegyszerubb es felhasznalobaratabb verzionak.
-
mihione
őstag
válasz laskr99 #57841 üzenetére
Nalam 38 ft/kw a villany,az en teljes rendszerem fogyaszt 280w-ot banyaszat kozben,ez napi szinten 255 ft,havi szinten pedig 7900 ft 31 nappal szamolva.Legrosszabb esetben nalam az atlag napi 1440 ft korul volt hozamra,ezzel szamolva 5-6 nap alatt megtermeli a havi villanyszamla arat,de en inkabb aranyosan szoktam szamolni mindig,adott idoszak alatti termeles-adott idoszakban fogyasztot villanykoltseg.
Amugy rendszerfuggo mennyit eszik nalad,a gpu csak egy resze,ott van meg a lap+proci+hdd stb..
Javaslom hogy szerezz egy fogyasztasmaerot,mert minden mas csak becsles...bar nalam az altalam szamolt orankenti fogyasztas pont ennyi lett :D[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz laskr99 #58471 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csináltok!
Globális acél hiány is van, mégis annyiért kapunk anyagot mint a német . Ha 1-ft-al olcsóbb külföldön akkor onnan hozatjuk a nagykerektől.De tudod mit? 500 felett adjátok a 3070-et én adok neked 6-ot 3 millióért! Eladod 550-600-ért. Mehet?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
GabeE3e
tag
válasz laskr99 #58485 üzenetére
Ez nem szürke import, ha megfizeted utána az illetékeket...
Eu-n belüli közösségi kereskedelem, nyílván Áfa körösek vagytok, közösségi adószámot tudtok kérni, hol az akadály? Én nem látom, persze a garanciáztatásnál rátok nagyobb "teher hárulna", mert több dolgotok lenne vele, mintha a magyar nagykertől vettétek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest