- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Dr. Romano #44603 üzenetére
Örök hála!
-
őstag
A nanopool elvileg down. A miner ugyanúgy azt írja, hogy talál blokkokat, a nano grafikon szerint viszont eltűntem az éterben. Ilyenkor kinek kell hinni?Never mind, megoldódott, regisztrálódott, működött, megnyugodott.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tudom, most egy elég szűk réteghez szólok.
Aki Vegával bányászik, az milyen driver-rel, miner-rel bányássza a Monero-t? -
őstag
Nekem is most az van fenn, stak xmr-rel, a registry edit megvolt, így már jobb a fogyasztás. De GPU-Z szerint még mindig messze vagyok az áhított 1400/900mV/900-as értékektől. (1400/940-1000mV/900). A kártya disable-enable néha javít, néha ront, de ha sokszor csinálom akkor sikerül 0,1V alá menni, ami tart valameddig, amíg be nem üt valami gigszer. Hőfokok GPU-Z szerint rendben. (70 alatt a HS is)
Shkiz0: Nekem a latest Adrenalinnal kisebb volt a hashrate. (~1800 -> 16-1700). Compute mód rejtve volt, lehet azzal kellene futnom még egy kört. És talán a feszültséget se tudtam ennél visszavenni, bár regedit akkor még kimaradt.
-
őstag
wlk (és más Vega-val rendelkező) fórumtársnak tapasztalatok:
A hétvége alapján meg tudom erősíteni a cikkben leírtakat. Kell a registry mod, hogy tudomásul vegye az alacsonyabb fesz értékeket és a neked tetsző frekiket. Minden újraindítás után kell az eszköz letiltás-feloldás, driver bug miatt beragad más állapotban és ~600h/s-nél gyorsabban nem hajlandó menni. Majd letiltás-feloldás után mehet rá az OverdriveNT, amivel felveszi (nálam) az 1400/900/900/900 -as értékeket és így tud szálanként 900h/s. Három kártyával a teljes gép mutat 488W-os fogyasztást falból, ami szerintem elég impresszív. Cserébe egy hisztis qrva a gép...
De ha körbescripteli az ember, akkor max a lefagyás okozhat gondot, de ezen értékek mellett még nem fordult elő velem ilyen.
Ja és a legfontosabb! A GPU-Z tényleg instabilabbá, lassabbá teszi a rendszert!Remélem tudtam segíteni!
-
őstag
Lehet volt róla már szó, de aki XMR-t bányászik, annak a nanopool mennyiben tér el a WTM-től? Nekem elég nagy az eltérés (0,04 vs 0,034).
Van esetleg valami ajánlottabb? -
őstag
válasz golya87 #45102 üzenetére
Nekem pl így néz ki az xmr_stak pool.txt egy sora:
{"pool_address" : "xmr-eu1.nanopool.org:14444", "wallet_address" : "sokszámsokbetű.Rignév/email@cím.com", "rig_id" : "", "pool_password" : "", "use_nicehash" : false, "use_tls" : false, "tls_fingerprint" : "", "pool_weight" : 10 }A nanopool beállításainál észleli, hogy ez az email címem, de még egy mail-t se kaptam, pedig már leállt a rigem vagy hányszor...
-
őstag
válasz Shkiz0 #45207 üzenetére
Full dedikált gép, mert kb bármi is bezavarja a blockchain drivert. Amit korábban linkeltem vega miningguides oldalt ott le van írva pontosan a kivitelezés. Hellae regmod, majd rögtön OverdriveNT-vel 1400/900/900/900 és beállítások. Jj guardiant ma kezdtem el használni.
Ez így remélem segít.
-
őstag
válasz techie_guy #45281 üzenetére
Én Akasa Viper-t választottam righez, a topicjában az az egyik ajánlott. Ilyen AC-m is van, de nem tudnék róla véleményt mondani.
-
őstag
válasz techie_guy #45998 üzenetére
Én ilyet használok, igaz csak 5 ventihez.
-
őstag
Aki esetleg még mindig Blockchain driverrel szív Vegákkal, annak örömmel jelentem, hogy XMR(-Stak) alatt a 18.5.1-es AMD driver fullra ugyanazt a hashrate-et hozza, mint a bc driver.
Mellesleg nálam a bc driverrel elég hamar bsod lesz hat kártyával. -
őstag
válasz fireman123 #46250 üzenetére
Hát az kb pár mondat után lejön, hogy ő nem a legerősebb csákány a szerszámos fészerben...
-
őstag
Arra spekulálok, hogy az fog végbemenni ETN-nél, ami XMR-nél. Holnap éjfélkor egy fork (ETNX), majd szerdán anti ASIC fork. Ekkor reményeim szerint leesik a diff és kilő az ár. (ár már elindult)
Eddig volt amikor NH-en BTC-t kaptam XMR bányászat után, majd nanopool XMR. Viszont ETH-nak jobban örülnék. Vehetnék NH után BTC-ért is, de így egyszerűbb, jobb szerintem.
Egy 6-os V56 Strix rigem van. -
őstag
Valakinél működik MPH-n az ETN bányászat? Ha igen, milyen konfiggal/minerrel?
-
őstag
válasz Vektast #46382 üzenetére
Az új/egzotikus kriptóknál én mindig az alábbi két kérdést szoktam feltenni magamnak. El tudom-e adni ennyiért valahol, ahonnan ki is tudom szedni a pénzem és van-e olyan pool, ami normálisan fizet is?
Nekem a kezdeti electronium-os időkben a pool hiányzott, így közel se voltam a calculator számaihoz. -
őstag
válasz Shkiz0 #46463 üzenetére
Én pl ezért haragszok Abu-ra és a pH!-ra. Simán nyithattak volna ennek egy részleget mondjuk az ITCafe-ban. Ezáltal tényleg szakmaibb lehetne, nem pedig félpolitikai ismétlőoldal. De valóban egyszerűbb volt három-négy cikkel előadni az ártatlan, egymásra uszítani két nagy tábort és a kattintások után bezsebelni a gyors pénzt. Kratuálolk!
-
őstag
válasz Dr. Romano #46466 üzenetére
Inkább az bosszant, hogy Abu ennyire szűklátókörű és a pH! kihagyott egy nagyon jó alkalmat a bővülésre. De valszeg már mindketten tele vannak pénzzel még a 2009-10-es BTC bányászatból...
-
őstag
Beindult az Electroneum bányászat, diff a padlón, egyelőre szépen hoz. Electronero is már a váltókon, de eléggé shitcoin áron. (1*10^-7 btc)
-
őstag
válasz totya1980 #46550 üzenetére
Nanopool-t próbáld meg, az jól hoz. Igaz neken kicsit nagyobb számítási kapacitás áll rendelkezésre. De ha nem akarsz ETN-nel pöcsölni (mert egy nagyobb összeg 1,5 napig tartó utalása szvsz az) akkor használd a Nicehash minert. Az kiválasztja mi a legjobb a kártyádnak és kapsz BTC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest