Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz whbear #44301 üzenetére

    Bezárt az Arch topik, hogy az abszolút kezdőben dicséritek egymásnak az Archot? :N

    Arch azért tökéletes mert csak az van benne ami tényleg kell valamint kénytelen vagy megismerni a rendszert ezért könnyebben találod meg a megoldásokat is. Valamint az sem hátrány, hogy nem a tizedik forkot faragja valami önjelölt Linux developer és szórja tele n a tizediken számú hibás kóddal.

    Ugyanezt írhattad volna Debianról is, ha nem lennél te is archoskodó! :DD

    (#44300) Lathronos Országvédeni nem csak nyáron kell ám! Bár most ez az országvédelem a csútitörpnek a kedvenc kifejezése. :(

    (#44299) Raynes

    De gyorsan Archon is csapom magam, és megtörök, mert igazából a Mint Cinnamon a nyerő, csakis 10 másik disztró mellé telepítve, mi más, aki mást gondol, az hülye. Nem is értem hogyan tévelyedhettem el ennyire.

    Én sem. :U

    (vettem egy másik SSD-t, arra is teszek vagy 8 disztrót és mivel két gépem is van, Archot fogok telepíteni valamelyik hétvégi fél napon, unalmas már 10 perc alatt külön gép nélkül bepötyögések órákig tartó olvasása nélkül telepíteni a szuper Debian alapú rendszereket)

    (#44302) Raynes

    Igen, mert htopnál aztán nagyon kell a stabilitás. Ne szédítsél már a hülyeségekkel.

    Igazad van, egy ilyen htopnál a folyamatos verzió frissítgetés a lényeg! Mennyivel informatívabb, nem? Hetente egy frissítés nélkül el se indíts semmilyen programot! :P

    Látom ma harapós itt a hangulat. Lehet mégis csak megérné időt szorítani a gentoora, mi menne akkor itt, hajjaj.

    Gyere majd 2 hetes gentoosként is ide az abszolút kezdő topikba dícsérgetni, milyen faja az a Gentoo, nem is érted, hogy Archozhattál ilyen sokáig, mikor az nem is jó semmire, Gentoo a tökéletes.
    Aztán beleunsz és 2 hét múlva jön az LFS! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák