Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bigdady #12253 üzenetére

    (#12253) bigdady

    Akkor ha a V20N van rajta az biztos nem arab. Azt neked kell eldönteni. A Linket amit írtam oda ird be az IMEI Számot és nézd meg mit ad ki. Ha akarod frissíteni akkor frissíted, hanem akkor használd ezzel. Az Aksit nem kell 16 órát tölteni.

    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IDE AZ IMEI

    Másold be a böngésződbe, és úgy írd be az IMEI számot.

    Li-ion
    "Nincs szükség az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..."

    Egy kis leírás az aksik töltéséről.
    Lítium-ion akkumulátorok töltése
    Egyetlen módszer van a lítium-bázisú akkumulátorok töltésére. Az úgynevezett "csoda-töltõk", melyek az akkumulátorok feljavítását illetve élettartamuk megnövelését ígérik, a lítium-kémiában nem léteznek, ahogyan a szuper gyorstöltõk sem. A lítiom-ion akkumulátort elõállítók használati utasításai határozottak, szigorúak, a töltést ezek szerint kell végezni. A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az elsõ töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktõl, vagy akár az ötvenediktõl. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy elsõ alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles idõkbõl maradt fenn. A töltõ 3-4 óra után automatikusan kikapcsol...

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák