- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsweetboy
csendes tag
Hivatalos lolli
Hungary Vodafone : [link]
[ Szerkesztve ]
-
alolamkrem
csendes tag
válasz djsweetboy #8451 üzenetére
Ez mehet majd fel trés telóra is?
-
Indiant
addikt
válasz djsweetboy #8451 üzenetére
Áprilisi tréfa??
-
hard74
senior tag
Lesz egy pár vodás progid. Viszont, ha törlöd a system/vendor/carrier mappa tartalmát eltűnnek. Igaz ehhez root kell. Ill vodás bootanimot kapsz.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Indiant
addikt
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Van már recoveryből felrakható változat is. News LGD802 (VODAFONE_16G, A6DH), version D80230D_00 Lollipop
Csak lassú a letöltési link (azt írják), de talán már megy fel a Mega-ra is.
Telepítés úgy nézem ua. mint a kiszivárgottnál.
Kíváncsi vagyok miben különbözik attól...Szerk.: 3 perccel lemaradtam...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
tomatos
aktív tag
Root a KDZ-s Lollipophoz: [link]
Download módos driver kell és USB hibakeresést be kell kapcsolni.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
batai15
félisten
Csak én nem értem? Eddig is tprw kelett. Miért nem telepíthető?
-
Indiant
addikt
válasz batai15 #8464 üzenetére
How to Root LG G2 on Lollipop! Képes útmutató.
-
batai15
félisten
Meg most se értem. Na mind1.
-
extasymajom
aktív tag
Na nemsokára megint lesz itt hullás rendesen
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
w333
félisten
válasz extasymajom #8467 üzenetére
A Hungary rom ... innen ez a gyári független rom ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
tomatos
aktív tag
Az összes Vodás! Felmegy a független telefonra is és működni is fog csak vannak benne vodafone-os appok!
Meg állítólag rossza az akksi kijelzés és a proci freqi kijelzése is az egyik XML fileban.[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
DBC
tag
sziasztok!
felraktam az uj lollit, majd vissza open eu kitkat-et. root megy, de custom recovery-ket nem enged a telefon telepíteni. lg logónál pár sort kiír, majd fekete képernyő, a gép tárhelyként látja, force restarttal megy minden régiben, mit csináljak? -
OgKush
senior tag
Valaki kinkel nekem egy zip-es telepitot?
Koszi! -
tomatos
aktív tag
Valószínű úgy jártál mint sokan akik a leaked romot próbálták. Szétment a particiós tábla és így nem engedi felrakni a recovery-t. De ez csak 1 ötlet/info. Pár hsz-el korábban volt valakinek ilyen gondja.
-
nagyúr
nincs ott semmi gond!
pontosan írd le mit hogyan telepítettél tehát milyen romot milyen KDZ -t melyik programmal és legfőképpen milyen sorrendben!
és ami még fontos Custom Recovery -t mivel akartál telepíteni! mert 99,9% hogy nem bumped TWRP -t tettél fel és amit írsz hibajelenséget az a Security Error lesz mivel Stock Kernel csak bumped TWRP vel fog menni!
-
nagyúr
válasz DroiDMester #8475 üzenetére
sajnos mégsem ilyen egyszerű a dolog(most teszteltem) úgy néz ki hogy az érintetlen LoliPop -hoz még NINCS működő Bumped TWRP tehát amég ezt nem lesz elérhető sajnos nem lehet custom Recovery -t tenni az ÉRINTETLEN Lolipop -ra!
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz DroiDMester #8476 üzenetére
Akkor én még elvagyok egy darabig a kiszivárgott Lollival
Nem nézted mi változott a kiszivárgotthoz képest a 30d-ben?
-
FGyula30
aktív tag
A root sikerült valakinek?
-
törölt tag
Hungary16GBD80230D. Ezt telepítette már valaki?Ugyanúgy kell, mint az eddigi KDZ-ket?
-
batai15
félisten
gyerekek olvassatok !
-
RAYBOMB
tag
Begyűrűzött a Lollipop botrány
-
törölt tag
Nem tudom miért, de nem tudok kdz-t felrakni
-
extasymajom
aktív tag
ha jól emlékszem reggel mondtam, hogy csillaghullás lesz és tessék.
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
stefi68
addikt
Háát visszagondolva még a kiszivárgott Lollival sem volt ennyi probléma a felrakáskor, mint most a hivatalossal.
Persze azt nem is próbálták annyian...Itt aztán van már minden: Flashtool, PC Site, még recovery-ből felrakható zip is volt, OTA még hiányzik, de lesz hamarosan...
Szóval van választék bőven, hogyan csináljunk (fél)téglát a telefonunkból. Itt aztán kiélheti az ember minden ezirányú vágyait.A recovery-s változattal amúgy mi lett? Nem csak az utána újra flash-elt TWRP-vel volt a baj?
-
addikt
válasz #93966848 #8489 üzenetére
Ez már sok, ezt neee, hozzá ne nyúlj!
Kdz-hez végkép neee!Ne haragudj, én csak a javadat akarom, hogy továbbra is működőképes állapotban tudhasd a telefonod (egyszer már úgyis tégláztad ugye user error-ból kifolyólag).
Azt szűröm le, hogy neked az ilyen haladó dolgokhoz nem nagyon kellene nyúlnod, mert szerintem esetek többségében nem is tudod, hogy mit csinálsz, aztán félrenézel valamit és megint annyi a telefonodnak.Tedd össze két kezed, hogy nem tudsz kdz-t felrakni és beírva ezt, tudtalak most figyelmeztetni!
@Meggyi001: Már elkezdődött...
Általános topikban most történt egy tégla (meg amikről még nem tudunk).[ Szerkesztve ]
-
FGyula30
aktív tag
Na van root is. Jó ez, nincs semmi gond. Fent is van, de az 'Indiant' által linkelttel sikerült. Viper4a jó, fm rádió is.
Senki nem téglázott még, talán 1.
Pánikoltok itt mint a vénasszonyok.[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok.
Sajnos sikerült letégláznom a telefont..
Fel szerettem volna KDZ-n keresztül a gyári rendszert, de ami feltettem( az összefogalaló szerint) a system ui és az android phone folyamatosan fc-zik..
Hard Reset menü se jön be.. Mit tudnék csinálni? Előre is köszi -
snow2014
aktív tag
uraim latom megy a nagy keszulodes es a mar flessel a nyalokara. nekem annyi lenne a kerdesem hogy cloudy g3-rol hogy tudom legegyszerubben frissiteni a gyari lolit ??
mert eddig en is kdz-vel raktam vissza gyari allapotba. eredetileg ez volt rajta errol flesseltem a cloudy g3-at
Version: V20H
Country: 6DE/GERMANY_OPEN_16G
Model: LGD802tehat ha kijon a nemet vagy az open europe firmware akor kdz-vel tudom egyszeruen frissiteni vagy kell meg trukkozni valamit ?
Mindég legyetek rosszak ;)
-
addikt
Nem vagy tisztában a "tégla" fogalmával ebben az esetben.
De a problémádra térve, csupán csak egy Hard Reset-re lenne szükséged (ha kdz folyamat közben CSE flash-re mentél volna, az megcsinálta volna helyetted és nemvvolna most problémád).Hard-Reset menünek meg be kell jönnie, csak lehet rossz kombinációval szeretnéd behozni.
JB ROM esetén pl kikapcsolt állapotból power + hang le, majd LG logó bejövetelkor pillanatra elengedve őket, majd gyorsan megint ugyanezeket nyomva tartva jön be.
KK ROM esetén meg ugyanez, annyi különbséggel, hogy LG logo után a két hangerő gombot kell nyomva tartani.Szerk: Jól van akkor.
De a tégla fogalmát akkor is tanulmányozd!snow2014:
Ha amúgy is van TWRP-d, akkor szerintem DroidMester legutóbbi stock v20"x"-as zip-es ROM-ját töltsd le és legyen a jövőben az a telefonod gyári visszaállító megoldása.
Az flash-elés végén eltünteti a root-ot, TWRP-t, "mintha csak akkor vennéd ki dobozból a telefont" állapotra hoz.Arra meg aztán mehet majd biztonságosan PC Suite frissítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest