- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz stefi68 #8796 üzenetére
próbáltam visszaállítani PCsuittal, de hibaüzenettel megadja magát.
Próbáltam elemeztetni a weben az ".enc" fájlt, de nem tudnak belőle hozzá való progit kiolvasni.
Ezért gondoltam a virtuális G2-re, hátha arra rá tudom húzni akárhogyvalahogy.
Eddig a visszaállás tűnik egyedül járhatónak..
szerintetek van buktatója a downgrade-nek?[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz drsanyo1977 #8797 üzenetére
Az elgondolás jó.
A rizikófaktor annyi, amennyi az ide-oda romolgatással jár.
Nem tudom hogy akarsz visszamenni, KDZ vagy TWRP-ből felrakható KKRom.zip?Mindkettőben van buktató (lásd az elmúlt 1 hét hsz.-eit).
Szerk.: Én megpróbálnám kiszedni a PCSuite-os mentésből az adatokat... Google mit talál a témában?
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz stefi68 #8803 üzenetére
köszi
sajnos olvasom és látom, nem egyszerű, ráadásul soha még csak nem is rootoltam tellát. Kicsit nagy a hegy amit meg akarok mászni
Melyik lenne a hülyegyerekbiztosabb?Szerk: nekiláttam :-)
A mentés tele van .enc fájllal (cc.45 fájl), melyet megtekintésként megnyitva (TC) még azt sem tudom kiolvasni, hogy melyik lenne az sms...
Próbáltam elveszett fájlokat keresni a tellán, hátha onnan visszajön a super backupos mentésem, de csak 2013.12. havi és 2014.07. havi fájlokat látott a progi (2014.11.14-én vettem a tellát újonnan)
Itt tartok most, illetve az őrület határán...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz drsanyo1977 #8797 üzenetére
Esetedben két Hard Reset között visszatennék KDZ-vel valami 20H-t, arra vissza a PC Suite mentésből az SMS-eket, majd SMS Backup &Restore progival kimenteni az SMS-eket, aztán mehet vissza a Lolli és arra ismét ezzel az app-al visszatölteni az SMS-eket.
Elég nyűgös sajnos, de ez van.
@G33Z@: Hogyan szállt el az IMEI-d és milyen ROM-on voltál és vagy jelenleg?
Próbálj ki LG support toolt segítségével egy helyreállítást vagy javítást (nem tudom milyen néven van az a szoftver javító funkció benne)!
Végső esetben KDZ újrahúzás, aztán ha az sem eredményes, akkor félő, hogy drága mulatság lesz.Ja, ha esetleg használtan vetted és előfizetéses volt, lehet nem fizették és mostanra tiltotta le a szolgáltató.
Tényleg elég kevés infót közöltél ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szívesen mindkettőtöknek!
-
addikt
válasz tibbike01 #8811 üzenetére
Szívesen!
Egy Cloudy ROM-ból egyébként sem érdemes fejvesztve átrohanni LG lolli-ra, nem annyira nagy szám ez, simán várhat.
Amíg az ember nincs rákényszerítve az újabb rendszerre (márpedig nincsen), addig csak a puritánság és az üresség érzése maradna az emberben egy Cloudy ROM-ról való átjövetel után, mert bizony, eléggé szegényes lett funkcionalitásban ez az LG féle lolli.Olyan érzése van az embernek, hogy csak azért adták ki, hogy ne mondhassák az emberek, hogy nem foglalkozik a cég a régebbi telefonjaival.
-
Stimpy001
aktív tag
Cloudyfa kollega már dolgozik a CloudyG2 3.0 D802 verzióján, érdemes sűrűn látogatni a ROM topicját [link]
Én is inkább ezt várom meg, nem is különösen izgat a stock verzió, nem sietős, vidáman elvagyok az atomstabil Cloudy 2.2-vel. -
Danny365
őstag
December óta CM12-t használok, de ma unalmamban feldobtam a BlissPop 3.0-t és bizony nem bántam meg.
Egyrészt tele van mindenféle okossággal, beállítással, másrészt full smooth az egész és hát az Android 5.1 újdonságai is kellemesek.Annyi problem van vele, hogy ha be van kapcsolva a D2TW, akkor ha lezárja az ember a telefont, random feléled a kijelző - bár ahogy olvasom erre is van megoldás.
Szóval én merem ajánlani. Viszont aki Xposed-et használ, az előtte nézze meg a topikjában, hogy melyik modulok mennek, mert sajna amiket én használtam azok még nem működnek 5.1 alatt, de mondjuk túlélem.
-
kisgergely80
tag
Nem tud véletlenül valaki tipped adni a problémámra? Szeretném használni a upc appját, a horizon go-t. De, ha felrakom az xposed keretrendszert, akkor nem működik sajna.
-
Indiant
addikt
válasz kisgergely80 #8817 üzenetére
..szerintem nem csak akkor nem működik.
Nos végre előkerült a téma így nem nekem kellett felhoznom.
CloudyG2 2.2-ről tértem át ma reggel Lollira.
Semmi cécó, a CloudyG2 3.0 Modify For D802 V1.1 -et tettem föl a recovery-ből.
Már induláskor is meglepődtem, mert szinte ugyanazt a rendszert kaptam. Az 5.0.1-es számot leszámítva.
(Sajnos a G2toolbox nem működik lolli alatt.)
A legnagyobb problémátokra, hamar találtam megoldást. Led értesítés.
A 12000ms-os késleltetést, a Gravitybox-al hamar át lehet írni 500-ra és máris a régi a villogás.
Az usb popup-ra itt van megoldás: [link]
A soft gombok is alapból Kitkat-osak, szóval még azt sem kell benne bántani. -
stefi68
addikt
válasz Indiant #8818 üzenetére
Én már rég így használom a LED jelzéseket, 500 ms-re állítva a szünetet, 1000 ms-re a bekapcsolást és persze alkalmazásonként más színnel.
Erről a v1.1 mod-ról már írt valaki pár napja.
Ezt a CloudyG2 V3 [F320S/L/K]-ra kell feltenni?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
stefi68
addikt
Nem kell megijedni, tudom hogy amit írtam az F320-hoz van.
Csak egy kérdés volt. Mivel Patch, azt feltételeztem, hogy az eredeti CloudyG2 V3 D802-höz való módosítása.
De nem keverem tovább...Közben ezt találtam: [link]
(#8825) FGyula30: A HTC Mania-n egy más nevű Patc van fent, amiben valószínű több típus van benne: 'Lollipop_patch_todas_las_variantes.zip'
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
1 órája kukáztam a G2-met (kijelzőtörés)
Ebben az árkategóriában TI választanátok másik telefont vagy a javítás mellett döntenétek?
(teljesen elégedett voltam vele, max. a tárhely volt kevés..) -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
A CM 12-t nem találom sehol valaki tudna adni egy működő linket. Aki esetleg használja a hang még mindig olyan halk rajta mint 2 hónapja volt?
Lollira fel tudom telepíteni, vagy vissza kell állni kit katra?Előre is köszönöm!
-
Danny365
őstag
Itt van.
Hangról nem tudok nyilatkozni, nálam nem volt halk sosem, semmilyen körülmény között sem kellett max közelébe tekernem a hangot.
A telepítésről passz. Szerintem simán nem flashelheted fel 5.0.2-ről, de majd a tapasztaltabbak megmondják, én még nem nyúltam hozzá az LG-féle 5.0-hoz. -
törölt tag
EZT raktátok fel?
-
Humy
csendes tag
Sziasztok! T-mobileos g2-re van lollipop? Ha bekapcsolom a frissites ellenorzeset csak a kitkatet ajanlja és lusta vagyok itt mindent elolvasni, csak nem tudom hogy sorban akar frissiteni vagy csak egyszeruen nincs is ra.
Köszi! -
akooos
veterán
válasz Indiant #8848 üzenetére
Kicsit összezavarodtam.
Hogy értsem:
Ez a Cloudy által D802-re készített Lolli az LG Stock Lolliból?
Vannak benne G3-as featurek?
G2 (vagy G3) Tweaksbox megy rajta?
Melyik kamera felület a gyári? (G3 vagy G2)
Választható a Lolli design? (Mondjuk értesítési panel, tárcsázó vagy soft gombok)
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest