- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
negroo
aktív tag
Melyik a legjobb adblock progi 5.0.1 lg2 rendszere? Öszönöm
-
MFalcon
tag
Kb 1 hete raktam fel a CloudyFlexet optimus kernellel.
Hétfőn este kb 1,5 gigányi zenét próbáltam rámásolni airdroiddal (mindig azt használom, sose dugom gépre).
Menet közben egyszercsak lefagyott. Akárhányszor újraindítottam, pinkód bekérése után néhány másodperccel lefagyott.Recovery-ben adatokat kimentettem, wipeoltam mindent, újrahúztam a rendszert, adatokat visszaraktam. Működött is rendesen, de ma újra megpróbáltam nagyobb mennyiségű adatot rárakni, ugyanúgy jártam.
Újra wipe minden, rendszert újrahúztam, adatokat nem raktam vissza. Ezt ma már többször eljátszottam, próbálkoztam saját kernellel, airdroid helyett x-plore-ral, mindig ugyanaz a vége.Végül felraktam a Cloudy G3 2.1-et , amit előtte használtam, hátha a telefonnak van valami hibája, de annál nem jött elő a hiba.
Járt már így valaki? Valami ötlet? ...mert amúgy nagyon megszerettem ezt a romot. Tetszik a sötét színvilága, smooth és az aksit is nagyon jól kezelte.
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
hard74
senior tag
Mostmár csak az a kérdés,hogy megyek innen vissza aicpra.Azaz hogy teszem vissza a jb bootloadtert.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
david_97
senior tag
válasz kiezTe90 #7216 üzenetére
nekem bejön ,bár valahogy baromi gyorsan merül,play okés,titaniummal szarakodott először,(nem akart root jogot adni) remélem akku is beáll,holnap meglátom....szép animációk,feltettem a navbar modot is,igy most már még jobb,plug and pop kicsit hiányzik,de biztosan szokható! Egy jó kernel viszont szerintem kellesz majd,igazából azt sem tudom,most milyen van rajta
Nálam gyorsaságra is ok! Talán még kicsit jobb is mint 20h volt[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
Na feltettem én is és nekem is tetszik. Tesztelem én is.
-
Soltee
tag
Kérdésem lenne...
Ha felrakom a KK bootloadert ami az oldalán van, megmarad a TWRP-m? -
hard74
senior tag
válasz david_97 #7217 üzenetére
Na. Navbár moddal+420-as dpi-vel nekem is egyre jobban bejön. Már csak a statusbar ikonokat kellene valahogy lecserélni. Sebesség azért jóval jobb, mint stockon vagy g3 portokon.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
laca71
aktív tag
TWRP mentéssel vissza lehet menni, ha nem jön be a 5.0...?
-
szabeska
addikt
nektek hogyan ment fel az aroma installerben? nekem megáll 10 %-on és ennyi -> tovabblepett, vegzett
[ Szerkesztve ]
F1
-
iceQ!
addikt
G2 Lollipop ROM ITT
Tapasztalatokat várok
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
david_97
senior tag
tessék az enyém azóta volt egy random restartom,de ennyi,holnap eldől
-
azvagyok12
csendes tag
Mi van akkor ha twprben véletlen nyomtam egy rebootot mielőtt valamit is elkezdtem volna, és azóta csak restart van folyamatosan plusz security error? tud valaki segíteni?
-
azvagyok12
csendes tag
válasz azvagyok12 #7245 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
azvagyok12
csendes tag
a com.adroid.system leáll és a média tárhely ilyenkor mit kell csinálni?
-
addikt
válasz azvagyok12 #7245 üzenetére
Azért csak csinálnod kellett ehhez valamit, hogy ilyeneket produkáljon a telefon.
Nem wipe-oltál valamit a reboot előtt?[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
-
noxon
őstag
Jöhetne màr a hivatalos lolipop, nem tudom mit szenvednek ennyit. Ez a cm nem az igazi, 10%ot merűlt éjszaka pedig nem zabàlja semmi app az aksit
We live in a simulated world...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest