- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
-
pappkarcsi
senior tag
Feltettem a cm aznapi verzióját tegnap előtt és azóta 20 percenként a google alkalmazás basztatja a gps-t és szpja az akkut rendesen. az app neve pontosan a googlesearchbar, de abban is már letiltottam a hely alapú találat segítést, de akkor is ott van 20-30 percenként. a 2 héttel ezelőtti verzióban nem volt ilyen baj.
ötlet?Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Bubukain
senior tag
egész jónak tűnik az euphoria OS
saját kernellel is alig merül, gyors, hang ok, zene ok
egyedül a gombok mérete nem állítható, FC-zik a beállításoknál
legutolsó PA gapps-al tettem fel, más hibát nem tapasztaltam eddig -
noxon
őstag
válasz Danny365 #7043 üzenetére
Aha értem, hát akkor jó
Mikor jön már ki a g2re hivatalos loli? Tetű lassuak.... lehet ki fogom énis próbálni, cm12ön mostanában aksi időben elég gyengén teljesít
Vajon a hivatalos g2 lolin, ha felteszem a google launchert, ott is megmarad az appdrawer animáció meg mappa animáció? Nekem ezek bejönnekWe live in a simulated world...
-
pappkarcsi
senior tag
válasz pappkarcsi #7052 üzenetére
Haló!
Nincs meg valakinek a cm-12-20150125-NIGHTLY-d802.zip fájl, mert 404 a szerveren már? Nagyon kellene, mert a 0129-essel már sokkal jobban merül.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
hard74
senior tag
válasz BeastMode #7055 üzenetére
A status bar dinamikus színváltását kikat alatt xposed+flat style colored bars-al(play) használtam(lamhoang g3-on),kicsit feldobva azzal, hogy a navbár is követte a statusbar színét.(vagy a navbar is lehet dinamikus)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
noxon
őstag
hard74: Ok, de lollipopról van szó...
Danny365: szerintem nem lesz benne, mert az lg átszabja a vizuális cuccok nagyját a sajátjára és a romjaiban az lg-s gyári appoknál átveszi a statusbar a színeket, de ennyi, a google apppoknál tuti nem, ahogy a loliban van
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
sagit
veterán
Sziasztok
CloudyStock 2.7-re 2.8.3.1-es twrp-ből feltoltam az Optimus 1.3v Kernelt, honnan tudom h felment-e? Csak mert a szoftver adatoknál Kernel Verzióra simán 3.4.0-t ír a telefon.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ToomyC
aktív tag
Ha frissítem a nightly-t akkor a gapps-t is kell ? + a Qremote-t meg ell kell távolítani , majd újra rakni ?
-
Danny365
őstag
De ezt te mire alapozod? Az, hogy felvegyen a statusbar egy adott színt, az magában az appban van megírva, (épp ezért egy csomó alkalmazásban pl. marad sima fekete, mert a fejlesztők nem tették bele) ergo az LG azokkal aligha tudna variálni.
Egyébként meg itt van a kezemben egy G3 Lollipoppal, és a Youtube-nál pirosra, a Play Store-nál zöldre, színezi a statusbart, ahogy kell neki.
@ToomyC
Ha OTA-n keresztül frissítesz, akkor magától flasheli is a ROM-ot, de szerintem biztosabb, ha manuálisan csinálod, szóval innen letöltöd a legfrissebbet te magad, aztán úgy frissítesz, ahogy az előző hsz-ben leírtam.[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
A következő CM12 nightly-ban már végre elérhető lesz az eddig hiányzó Buttons menü, illetve nem tudom eddig hogy teljesített a GPS, de mostantól külön a D802-re lesz szabva, szóval az is javulni fog.
Ilyen se minden nap történik, hogy G2-specifikus javításokat gyúrnak a ROM-ba. -
stefi68
addikt
Recovery melyik ajánlott? TWRP v. CWM?
TWRP felrakása ezzel a TWRP Manager-el mehet?
INNEN vettem. Ez gondolom nem módosítja a kernelt.Egyszerűbbnek tűnik mint az adb-s módszer, vagy az autorec.apk ami ha jól értem kernelt is cserél, amit aztán vissza kell cserélni.
Szerk. Root már megvan
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Danny365
őstag
válasz stefi68 #7080 üzenetére
Elvileg most már KitKat alatt sem szükséges az Autorec-et használni, simán flashelheted mondjuk Flashify-jal (én ezt ajánlanám a TWRP Manager helyett, bár gőzöm sincs, az mit tud) az .img fájlt.
BUMPed TWRP-t meg itt találsz hozzá. Értelemszerűen csomagold ki a .zipből az .img-et.Szerk.: hozzáteszem ha ezt az utat választod (Autorec kihagyása), akkor egyik Lollipop ROM sem fog működni, mivel azokhoz JB bootloader kell, így meg ugye marad a KK, hisz az Autorec csinálná a downgrade-et. Viszont a későbbiekben tudod flashelni a JB bootloadert valahonnan.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Danny365 #7081 üzenetére
A szerkesztés utáni írásod nem igazán értem.
Most ugye KK (20h) van a gépen.
Az autorec downgrade-li a bootloadert JB-re?
Az új Lollipop romok pedig nem fognak menni a Kk bootloaderen csak a JB-n?
Ez elég logikátlan nekem.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
batai15
félisten
Valakinek van tapasztalata a cloudy rommal ART mód alatt?
-
stefi68
addikt
válasz Danny365 #7084 üzenetére
Értem, OK
Találtam egy DroidMester féle Autorec.apk-t amiben az ő saját kernele van. [link]
Nem tudom melyik verzió....
Sokan favorizálják az ő optimus kernelét amiből az v1.3 a legutolsó.Ez mehet fel a 20h-ra? És így meg van oldva a kernelcsre is...
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz stefi68 #7085 üzenetére
Saját kernel...hát attól messze van, de igen, felteheted azt. Ettől függetlenül a helyedben én a TWRP-t frissíteném utána (csak simán flasheled az újabb verziójú TWRP-t az aktuális TWRP-ből), mert gondolom nem éppen a legújabb van még ebben a frissített autorec-ben sem.
-
stefi68
addikt
válasz Danny365 #7086 üzenetére
A benne lévő TWRP 2.8.0.2, a legújabb pedig 2.8.4.0.
Nem ő csinálta az Optimus kernelt? Nekem ebből úgy tűnt....
Pár hsz.-ben már olvastam róla, hogy jobb mint a Cloudy féle.Vagy tegyem vissza az összefoglalóban is említett G2 Stock KnockCode Kernel-t?
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz stefi68 #7087 üzenetére
Nem, OptimusRs csinált ROMokat/kerneleket xda-n, aztán az egyik ROM-ból szedte ki
Azt meg már neked kell eldöntened, mit szeretnél feltenni, stock alapú ROM-okhoz én anno dorimanx kerneleket használtam, a topikját követve úgy tűnik, azóta még jobb lett csak. De tényleg azt tegyél fel, amit szeretnél, meg hát nem kell elkötelezned magad egy mellett.
Nagyon tippet sem tudok adni, én vagy fél éve nem voltam LG-féle ROM-on, így nem tudom, most mi a menő. -
addikt
válasz Danny365 #7079 üzenetére
Saját telefonomból kiindulva a GPS-en nem fogunk jelentősebb változást tapasztalni, mert az most is olyan, mint amilyen minden eddig ROM-omon volt: Tökéletes!
A Buttons menü meg akkor gondolom meghozza (újra) a Home gombos képernyő zárást.
noxon:
Különös, amiket írsz, mert többen is flash-elünk PA Gapps-okat CM12-höz probléma nélkül.
A legfrissebb TWRP-d van (2.8.4.0.) jelenleg? Sajnos másra nem tudok gondolni jelenleg.Olyan sorrendben szoktam személy szerint telepíteni, hogy először full wipe, majd ROM és ezután a Gapps, bár gondolom nálad sem lehet nagyon másabb a sorrend.
[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
válasz logarithm #7093 üzenetére
Hoppá, nem válasz akart lenni, bocs
Az elmúlt par napban nagyon sok custom ROM-ot próbáltam, de mindig area jutok, hogy as official CM12 és a CloudyG2 a legjobbak. Most megint CM12 van fent, eddig stability (kopp-kopp) viszont nagyon várom as Euphoria ROM-ot (a stabilt) Nexus 5-ön imádtam.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
Üdv skacok, rootolt stock romon lehet az ikonokat áttetszővé tenni? Root van.
-
-
ToomyC
aktív tag
Melyik GAPPS-t használjátok a CM12 -höz , a CM félét vagy a PA-t ...?
-
Sanki
addikt
Ezzel az alkalmazással valaki már próbált EFS mentést készíteni?
Vagy érdemesebb inkább ennél a módszernél maradni?
-
Danny365
őstag
válasz stefi68 #7097 üzenetére
Mivel a bootloader zárt és nem is lehet nyitni, kénytelenek vagyunk megkerülni. JellyBeanen erre loki-t használtunk, ezt a kiskaput viszont az LG becsukta a KitKat frissítéssel, így új megoldás kellett (mondjuk nekünk annyira nem, hisz ott az autorec, G3-on viszont nem volt hova downgradelni ugyebár). Így született a Bump, ami lényegében hozzáad valamiféle kulcsot az img fájlokhoz, így nem fogja visszadobni a rendszer, hogy "hát te ezt bizony nem fogod flashelni".
Szóval ezért kellenek KK bootloaderhez Bumped cuccok, mert amúgy nem működnének. Hozzáteszem senki sem tudja, hogy egyáltalán lenne bármilyen előnye a KK bootloadernek a JB-vel szemben...
@ToomyC
PA GAPPS, sose volt velük gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest