Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vagabor

    aktív tag

    válasz masholnap #2304 üzenetére

    Egy %os kimutatas mindenkeppen segitene, ide ugyanis csak az jon inkabb akinek problemaja van. Akinek tokeletes minden az nem fog posztolni mert minek. Szoval a felsorolt hibak tenyleg bosszantoak ha elojon, de ez semmit sem bizonyit. Lehet a masodik lenovo amit vennel evekig kiszolgalna. Azert nem egy rossz geprol van szo, de teny hogy a gep kiszolgalasan pl garancia ugyintezes van emg mit javitani.

    Az en gondom volt a jack dugos tortenet, es azota is gariban van. Mar egy honapja. Es mindez angliaban.
    Szept 6.-an kuldtem el a gepem mivel a jack dugo recsegett. Nem a fules volta baj, kiprobaltam mashol is valamint a jack aljzatot is kiprobaltam hangszoroval is, ugyanugy produkalta a recsegest.
    A gepet ugy kuldtem el hogy sajna utazaskor a wireless eger vevoje beleszorult az egyik usb-be, igy hasznalhatatlan lett. De nem tulajdonitottam nagy jelentoseget neki, mivel usb elosztot mar fillerekert dobalnak. Teltek a hetek a gep csak nem jott meg csak egy telefon vagy email semmi. Felhivtam oket, azt mondtak hogy az usbnel hibat talaltak, es jonni fog egy level. A level meg is erkezett, es az volt benne hogy fizetnem kell 75 fontot, ha kerem az usb javitasat. Ha nem kerem akkor 45font kulonfele koltsegek reven. Felhivtam oket sokat nem tudtam intezni, igy kifizettem a 75fontot, legalabb jo lesz az usb gondoltam. A gep megint csak nem erkezett, hivtam oket azt mondtak hogy a szerelo pont most csinalja a gepet es adni fognak egy tracking szamot. Elvileg holnap.
    Szoval ha valakinek tele van a **** a lenovo gari szolgaltatasaval akkor az en vagyok :)

    A poen az hogy a levelben ott volt valaszthato opciokent hogy scrap the device :DD Milyen nagylelkuek 45 fontert bezuzzak a gepem :D

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

Új hozzászólás Aktív témák