Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VMatteo

    őstag

    válasz z123456z #12933 üzenetére

    Ezt a választ kaptam két hete a TMXtől:
    Tisztelt Ügyfelünk!

    Abban az esetben, amennyiben a gyártói leírás alapján bővíthető a készüléke és speciális eszközök segítsége nélkül hozzáférhető az elem, akkor Ön is kicserélheti a memóriát és/vagy a meghajtót garancia vesztés nélkül. Kérjük mindenféleképpen figyeljen arra, hogy a beavatkozást szakszerűen végezze el, mert a helytelen szerelésből származó sérülésekért a gyártó nem vállal garanciát.

    Ha a beépítés során sérül a készülék, vagy a beépített komponens okoz meghibásodást, azt nem fedi le a jótállás. A készülék jótállása csak az eredeti komponensekre terjed ki.

    A Lenovo támogatási oldalán (http://support.lenovo.com/hu) megtalálható a használati útmutató és a szerelési leírás, kérjük, tanulmányozza ezeket mielőtt lecserélné a memóriát.

    Szervizünk is el tudja végezni a bővítést fizetős keretek között, azonban a bővítményt nem tudjuk biztosítani hozzá.

    A Lenovo támogatási oldalán (http://support.lenovo.com/hu) megtalálható a használati útmutató és a szerelési leírás, kérjük tekintse át ezeket, mielőtt lecserélné a komponenst vagy bővítené a készülékét. Esetleges további kérdés esetén pedig javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a gyártóval. Mi technikai segítségnyújtással kapcsolatban nem tudunk segíteni.

    http://emea-helpdesk.lenovo.com/hu/hu/?ipromoID=hu_hp_top_espot_help

    Kérés esetén a szervizünk is el tudja végezni a bővítést fizetős keretek között, azonban a bővítményt nem tudjuk biztosítani hozzá.

    Üdvözlettel,

    TMX Mobile Solution Szerviz Kft.

    Angol nyelvű szerelési utasítást találtam csak a lenovo oldalán, bővítésről, garanciáról sző sincs. :U

    Tisztelet a Gépésznek!

Új hozzászólás Aktív témák