Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 66zio

    aktív tag

    válasz at11 #3037 üzenetére

    Igen, ezt sajnos több helyről is olvasni, hogy az érzékelő ventilátora tud hangot kiadni. Nekem is ilyen van, szerencsére nem jelentkezik a probléma.

    Az ionizátór jó, de tudtommal mindegyik termel ózont, a mértéke a kérdéses.
    Amit linkeltél ott egyszer azt írják, hogy nem termel egyszer meg azt, hogy az OSHA standard alatt termel. Most ha azt nem vesszük, hogy a 0 is az OSHA standard alatt van akkor ez a két állítás nem igen állja meg a helyét egymás mellett. Ha tényleg OSHA alatt van akkor megmérték, ha megmérték akkor miért nem teszi közzé? Picit Googliztam sehol se találtam. Ha tényleg alatta van, miért félnek megadni a mennyiségét? Én emiatt nem vennék ilyet.

    Az OSHA határértéke 0.10ppm, de az FDA-é például szigorúbb, 0.05ppm. Ha tényleg 0-át vagy hozzá közelit termelne akkor miért nem a szigorúbb előírással példálóznak?

    #3038 Bumi
    Úgy működik mint amikor lufit dörzsölsz a hajadhoz és az hozzátapad a falhoz. Itt is a kis részecskék hozzátapadnak a dolgokhoz. Szóval nem gyűjti egy helyre össze, mint a légszűrő. Ez kinek mi felel meg jobban felállás. Ha valaki úgyis sokat töröl port akkor mindegy, hogy leülepszik a szekrényre. Ha az ágyra ülepszik, amikor belehuppansz újra a levegőbe jutnak, de ha megy az inoizátor megint leülepszik valahova.

    Én a légtisztító mellett tettem le a voksom. A fentebb említett ózon dolog miatt. Ha vennék is ionozátort, csak is olyat ahol meg van adva mennyi ózont termel és ez nem csak a gyártó által lenne közölve hanem más tesztek által is.

Új hozzászólás Aktív témák