-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
válasz apholyon #51631 üzenetére
Így van. Lego akkor volt mikor ismerős vagy rokon kiment keletnémetbe hozott VALAMIT. Mi meg sírtunk hogy jesszus van új legóm. Más világ van, nyitott, tömegtermelős, lelki értéke nem sok mindennek van.
#51629 vzarmo Totál igazad van. Azért még tegnap leadtam egy rendelést 1 PU hub és 3 L motor, durván 7e per db mindegyik. Jó bót volt. Biztos ami biztos
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz apholyon #51668 üzenetére
Nálam is majd okoskodni kell, nagyobb szetteket 2-3 etapban csempészem majd be, hátha úgy nem olyan feltűnő /btw nagy thumblert láttam marketplace-n 52-53k-ért hírdetni, nem mennék nyaralni, már lecsaptam volna rá../
Throme: simán lehet, hogy igazad van, ma is nézelődtem weben mik vannak, hát őszinte leszek már bővülne a 10-es lista, nem tudom hol lehet meghúzni a határt..
LÁZ: igaz még újonc vagyok a topikban, de ha nem probléma, akkor a címem: mr.balazs.vig@gmail.com
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
ayo
veterán
válasz apholyon #51761 üzenetére
neten feel guide-ra kell keresni, de igazából ha megnézed mindegyik összeépítését, akkor látod majd hogy melyik miből áll és nagyjából mik az egyediek. eleinte nehéz, de 1-2 után már nagyon bele lehet jönni, számomra mindig külön élvezet volt (újak már dobozosak lesznek)
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mozaart
aktív tag
válasz apholyon #51754 üzenetére
Én már a megjelenés napján csak a 3. boltban találtam. A mostani 501-es katona eléggé népszerű volt. Van aki 10+at vásárolt és nem 1 embernél láttam fotózva.
Egyébként Spar, Aldi, Tesco bárhol ahol van újságos standrész általában a pénztárok környéke, vagy a be - kijárat közelében.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
válasz apholyon #51895 üzenetére
Szerintem a már kifutottakat meg se nézd
Egyrészt nagyon tetszenének, másrészt jó drágák, mert népszerű sorozatról van szó.Amit meg tudsz most még venni, azokat szerezd be amíg elérhetők, mert fenti sorsra jutnak.
Itt a fórumon ha visszapörgetsz '21 decemberére, '22 januárjára, akkor találsz képeket komplett falukról.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz apholyon #51910 üzenetére
Én volt már, hogy rákérdeztem mikor lesz újra ami "ideiglenesen nincs készleten" szett. Majd azt a választ kaptam, hogy hibás volt a kiírás, kivezették.
Szóval semmi sem 100%. Egy oldal de több lokáció, gondolom külön készletezés és státuszolás. A készletek sem egyszerre futnak ki mindenhol, csúszhat be hiba.
(Meg kicsit összevissza is használják szvsz. Balázsnak is volt videója a fordítottjáról, amikor "retired"-re írták a Technic készleteket a HUB csere miatt.)[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz apholyon #51997 üzenetére
akkor megpróbálom leírni másként: nekem akkor szokott előjönni, mikor már egy kész rendelést beraktam az adott bolttól (tehát még nem rendeltem csak a kosárban van) és a wanted listből újra össze akarom rakni tőle azokat. emiatt nem engedi, hogy még egyszer felveszem a kosárba. lehet, hogy neked más miatt van, de nekem annyi szokott segíteni, hogy kiürítem a kosarat és akkor újból összerakom a listát.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
RapaNui1
aktív tag
válasz apholyon #52014 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy annyi a jó készlet, hogy szívem szerint én is sokat megtartanék, csak a hely, na meg az anygi része is véges, így megtanultam elengedni. Persze megértem azokat is akik meg szeretnék a gyűjteményt tartani, nekem is van pár dolog amitől vagy nem tudok, vagy nem szeretnék megválni, de málam ez sokkal kevesebb készletre korlátozódik, mint azok amiket meg szeretnék építeni. Nálam ezért is cserélődnek gyakrabban a készletek, mert engem jobban érdekel maga az építés élménye, minthogy nézegessem a vitrinben, de lehet ha már lesz unoka akkor ez is változni fog. ( győzöm majd a szekrényt zárva tartani)
42177 60k érdeklődni privátban
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz apholyon #52124 üzenetére
Én szeretem az igazi Avatart, yip yip .
Csináljunk valamit a semmiből érzésem támadt, úgyis megveszik a népek, lego + avatar hype .
A mecha, a helikopter, az "állatok"elég gyengék lettek. A figurák a hosszú lábakkal mintha nem is lego figurák lennének (normál lábakkal jobban kiadta volna szerintem), Woody még jó volt de ezek.
A fa tetszik, meg a hatlábú ló is érdekes.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz apholyon #52136 üzenetére
sose ertettem az ilyet. mi ertelme van, hogy ugyanabbol osszeszed minel tobbet es beallitja oket egymas melle? ez az egesz halmozas olyan meh. aztan meg megy a flexeles egymas kozott, hogy kinek mennyi van.
nekem meg a modular sor is unalmas, ha a figurak nem "csinalnak valamit" eppen.
-
Angelina87
tag
válasz apholyon #52236 üzenetére
OKÉ!
#52239Tony21 Ha ezek után még telik legóra, azt hátha az asszony is megérti majd, mi?
#52241Scholes9 - Mondom én, hogy működik a dolog...., Közös hobbi a jó alapköve a dolognak
Persze értem én, különbözőek vagyunk és nem egyformán tolerálunk dolgokat, de ezt mindenkinek magának kell tudni, hogy mi a kulcs a megoldáshoz :-)) Biztosan van, csak keresni kell
" A világon vendég vagyok."
-
válasz apholyon #52250 üzenetére
Akkor eri meg, kis egy nagy tetelben egyarant, ha nem plusz energia kepben lenni a jo veteli arakkal, es azzal, hogy kb minek mekkora lesz a huzatja. Egyeb esetben magaval konnyen magaval hozhatja a tobb extra evnyi tarolast, es a veteli ar kornyeki eladast.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz apholyon #52299 üzenetére
De szerintem is jobbak voltak. Visszahozhatnák igazán ezt a fajta pálmafát, és a gömbfát meg a nagy fenyőt is. Valaki szorgalmazhatná a legonál, esetleg nagykövetek .
Nagyon jó kis hangulatos moc lett.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
-
válasz apholyon #52482 üzenetére
Ertem, de nem is gondoltam, hogy masert irnad . Jo ar, orulok hogy vegre nem max aron nyitott egy uj keszlet, es remelhetoleg igy is marad, nem csak ez az x db megy el 70-ert, aztan vissza alapárra a fennmarado 2 evre. Abbol ami max aron nyitott mostanaban, talan csak az optimus prime kezdett el par ezerrel joarasodni, holott regebb(mindenjobbvot) par honap utan mar rajta volt mindenen a 20-30% kedvezmeny sah-hoz kepest.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
RapaNui1
aktív tag
válasz apholyon #52478 üzenetére
Én is köszi. Megrendeltem bolti átvétellel, de jelenleg még nincs raktáron, kiváncsi leszek rá, hogy átvehető lesz-e egyáltalán. Jön még mellé a speed champions Aston Martin és a Dodge R/T.
A Technic helikoptert inkább ajándékkal éri meg megvenni jelenleg a Lego oldaláról, de úgy döntöttem azt ráérek megvenni később is, ahogy a Camarrot is, az űrhajó pedig nem is tetszik annyira, azt inkább csak befektetésként venném meg a vár mellé mégiscsak 90. évfordulós készletről van szó és árban is még elérhető kategória.
A hullámvasútat megrendeltem, alig várom, hogy összerakjam majd.
Jelenleg a Creator Ford Mustangot rakom, ami régóta a bakancslistámon van, de nekem sem tetszenek a printelt elemek pontatlanságai, így lehet ha elkészül megy a levesbe, meglátom mit mutat az összkép.[ Szerkesztve ]
42177 60k érdeklődni privátban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest