Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Icewind #3809 üzenetére

    Nagyon nem az...

    1. Passzívan még egy c2d-t sem egyszerű hűteni! Egy combosabb játékkal vagy kódolással 2-3 órás nyúzás után kánikula lesz. Szal nem ártana tudni milyen is a belső légáramlás a házadban és lesz e a procid tuningolva...utána könnyebb bármit is mondani. Megfelelő légáram mellett egy olyan passzív bordát vegyél amire később fel lehet rakni egy ventit...a Zéró bordája sem apró, de nagyon jó hűtő. Részemről nagyon ajánlott, ha passzív bordát szeretnél. Kérdés befér e a házadba.
    Nekem a Tájfun hűtőm 5-6 órás üzemidőt véve alapul, akkor 3-4 órát passzívba viszi a 2,8-ra húzott 6550-em alapfeszen. Mivel Gigabyte lapod van elég jó kis szabályzása van...
    Ha 12es venti+borda kombót szeretnél a Tájfun szintén ajánlott nagyon halk és nagyon jó hűtő és a nagyon bagóért vehető kategóriába tartozik. Tájfun képek!
    Amit linkeltél borda meg egy Quadhoz már "necces" is lehet egy kis tuning mellett...

    2. A két tesztben és azok topikjaban minden infót megtalász amire szükséged lehet, hogy eldöntsd milyen hűtőt vegyél. Szépen le van írva a tesztelők személyes tapasztalata...ami szerintem elég jó. Annak ellenére, hogy 1-2 dologgal nagyon nem értek egyet a tesztbe olvasotakkal.

    3. A fórum meg azért van, hogy konkrét kérdéseket tegyél fel és nem 6 szálon futó elmélkedéseket tárj elénk.

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák