- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadBlade
tag
Csá skacok !
Nem tudna tanácsolni valamelyikőtök valami jófajta 8cm-es kékledes házventit ,ami jól is viszi a szelet és halk is ?
Ugyanis a házhoz , amit vettem , a parasztok egy igazi minitraktort adtak !
Előre is köszi mindenkinek a segítséget !
[Szerkesztve]Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
válasz BioNiCMaN #3204 üzenetére
Én a táp miatt nem aggódom , mert 5-én veszek a mostani helyett egy 450-es Chieftec-et , a gyári csodának csak addig kéne kihúznia !
( mint ahogy azt már a ''milyen tápot...'' topicban is tanácsoltátok )
Azért kössz az aggódást !
A ventire nincs valami tipped ?
[Szerkesztve]Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
ANT
addikt
válasz MadBlade #3210 üzenetére
Bocsi, hogy nagy hálálkodásod megzavarom, de a kolléga ''légszállítása nem a legjobb'' kifejezésével nemcsak hogy egyetértek, hanem pontosítanám is: légszállítása picsafüst! Én is vettem egy ilyet házventinek, aztán végül beraktam a 2. számú vinyóm elé segédlegyezőnek, másra nem nagyon jó! Persze ha van legalább 3-4 házventid, egy ilyet betehetsz, de csak erre bazírozni a házhűtést hiba lenne!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
MadBlade
tag
Az gáz , mert ez szívná befelé/hátrafelé a luftot !
Onnan a Silent Knight procihűtőm segítene egy cseppet neki tovább küldeni a házhátuljában levő 8 cm-es zalman-nak.
Te mit tudnál nekem ajánlani helyette ?
THX !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
Erről mi a véleményetek:[link]
Light Blue, LED-es Ventilátor KÉK
Színe: Kék
Légszállítás: 21,5 CFM
Fordulatszám: 2000 /perc,
Zajszint: max. 20,3 dB(A)
Méretek: 80 x 80 x 25 mm
Megvilágítás: 4 db LED
Csapágyazás: Csúszó
Anyaga: Atlátszó, világos kék muanyag lapát és keret
Név: Ventilátor, Revoltec /Light Blue
Cikkszám: RL005
Ár: 1 430 Ft
???
20 decibel az hangosnak számít? ( Tudom , hogy relatív , de kb. !? )Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
MadBlade
tag
Igazis !
Most akkor ma bráner legyen ?!
Nem akarok a hangos venti helyett egy másik hangosat betenni , csak hogy legyen mit cserélgetnem !
Ha meg csak világít mint az őrült , de forogni meg büdös neki , akkor minek adjak ki érte pízt ?!
Akkor inkáb kettétöröm jelenlegit és akkor az is világít , csak nem forog, tehát nem zajos !
HELP !
-
-
oettinger01
őstag
azon gondolkozom, hogy a TT tápomban lecserélem a 2 ventit, mert kissé hangosak nekem. az a baj, hogy 8asok a ventik rajta, mit ajánlotok mit vegyek bele ami ultra halk?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Kombat
őstag
válasz oettinger01 #3225 üzenetére
Ha tudod nézzd meg, hogy milyen van benne most! (Gyártó, tipusszám)
Mert tápok esetén nagyon kell figyelni a légszállításra! -
MadBlade
tag
Előre sajnos midenképpen csak nyolcas fér be , mert a hely és a beszerelési lehetőség is úgy van belül kialakítva !
Hátra is csak úgy menne be a 12-es , ha fúrok neki 4db új lyukat !
( De egyenlőre még a 8-cm-esem sem tudja rendesen kitolni a levegőt hátul , mert a hátlapján a háznak olyan picik a lyukak ! )
Azért thx a tippetHa azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz MadBlade #3227 üzenetére
Nekem TT Matrix házam van, az sem volt épp leányálom a venti rácsok kialakítását tekintve. Kivágtam a lemezt elöl is hátul is és sokkal halkabb lett. Sajna képet nem tudom hogy kell belinkelgetni, de ha kell akkor tudok küldeni email-be. Attól a cégtől vettem én is a ventiket, amit linkeltél, szvsz elmész hozzájuk és kipróbálgatod a ventiket, így utólag nincs az a ''ki volt a paraszt szitu'' Semmilyen rácsot nem raktam hátra(+zajkeltés), mert egyrészt nem nyúkálok oda, másrészt a lapát befele van, így aztán elég nehéz belenyúlni.
üdv: SYSEladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
Kombat
őstag
Hahó!
Szrintetek, ha a gép belsejébe (körbe mindenhova ahova tudok) raknék hangszigetelő anyagot (az a szivacsos kúpos fajta) és a gép elején 2 12-es venti fújná be a levegőt, hátul 1 9,2-es + a táp 12-ese fújná ki a levegőt, akkor azért rendesen szellőzne a ház?
A szigetelő anyag nem akadályozná nagyon a levegőáramlást?
[Szerkesztve] -
MadBlade
tag
De mivel tudnám úgy kivágni azt a sz@rt ott hátul, hogy ne barmoljam szét a házat ?!
( Tegyük fel , hogy kézügyesség nulla+zero )
ANT : Szerinted ?
A tölcsér helyett inkább az új lyukak ( szerintem ) , mert a tölcsér azzal , hogy vastagítja a ventit a táp ventijének lesz az útjában , ezáltal az nem hűti le olyan jól a tápot mint kéne ( gondolom én ) ...
THX !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
ANT
addikt
válasz MadBlade #3231 üzenetére
Igen, a venti átalakítónak sajna ez a hátránya: az a venti, ami nélküle elférne, vele együtt már útban lesz vminek.
(A hátlap kivágáshoz pedig olyan csípőfogót használj, aminek nagyon jó éle van. Én ilyen mini, rövid szárú fogóval csináltam a műtétet. Aztán ha ráteszed kívülről a grillrácsot, sztem már nincs jelentősége, ha esetleg kicsit sorjás marad a kivágásnál a lemez széle.)
Szerk: né' má', másodpercre egyezik a két hsz. dátum-ideje!
[Szerkesztve]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
MadBlade
tag
Köszi a tippet , majd még meglátom !
Egyenlőre most lesz@rom , mert hangosnak nem hangos ( az elülső 8cm-es házventi a gyenge láncszem ) és a reggeli tesztek alapján 100%-os terhelés alatt sem hajlandó a procim ( a magok ) 53fok fölé menni ! ( úgy látszik jót tett neki hogy felhúztam )
Azért mégegyszer thx a hasznos help-et !Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
Moddingfan
senior tag
Hello!
Ajánlom figyelmetekbe a Noctua ventilátorokat, rettenet jó minőség, gyárilag szilikonos rögzítőkkel szállítják és megfelelő felfogatással 5-7, max. 10dD a zajszintjük Nekem is ilyen van hátul a házban (12cm) és le a kalappal
sgergi: nekem Spire hangszigetelés van a házban és rettenet sokat számít, pedig csak a levehető oldallapon van egyelőre, de ott lezártam vele az amúgy totál felesleges, apró kis rácsozást az alsó részen és sokkal halkabb lett a gép, arról nem is beszélve, hogy a szellőzés is jobb lett, mert ott csak szökött a levegő.
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
flegos
senior tag
válasz Moddingfan #3238 üzenetére
Bocs de ezt a kijelentést Te sem gondolod komolyan: megfelelő felfogatással 5-7, max. 10dD a zajszintjük
Nagyon jó ventik de azért a max 10dB zajszintet enyhén túlzásnak tartom.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Bagira01
veterán
Hy. Nekem 2db 6cm-es venti kéne viszonylag olcsón. Lényeg hogy nem legyen túl hangos. Ezenkívül 2db 8cm-es szintén ne túl hangosak(accelero s1-re).
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
andatti
senior tag
Sziasztok!
nem tudom, ez-e a megfelelő topic, de lenne egy kérdésem. A lakótársam aktív hűtés helyett passzív hűtést tetett a gépébe, most hozták 18-h-kor... Én csak néha potyázok rajta, elvileg nagyon tesztelve se volt. A gyerek vasárnap jön, én meg szerettem volna tesztelni egy kicsit. Állítólag nem a wincsit kéne figyelni, hanem valami chip-et... hogy az hogy melegszik. Nekem ez tök kínai...
Na szóval ha tud valaki egy jó ingyenes, vagy akár időkorlátos szoftvert amivel tudnám figyelni a gépet-chip-et, vagy akármit... az írjon. Légyszives.
Most bekapcsolva hagynám éjszakára, mivel töltök is...
ja és bocs, ha esetleg csak vissza kéne keresnem a hozzászólásokban... akkor egy számot kérek, hogy hol találom.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Noctua NH-C14S Processzor hűtő
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest