Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz zmakszi #3604 üzenetére

    Egynél több Gmail fókod van? Több mint 2 hónapja szenvedek ugyanezzel. Nálam a Yahoo Mail, Whatsapp, Gmail alkalmazásokat érinti, de kipróbáltam egy rakás email klienst, ugyanezt csinálják.
    Az összes létező megoldási javaslatot kipróbáltam amit a neten találtam, és az előző készülékemen pontosan ugyanezt a hibát produkálták ezek az alkalmazások, kb. november elejétől. 7 Gmail fiókom van, ezek mindegyike ugyanúgy van beállítva. Néha megjön egy-egy levél, aztán később ugyanezen az accon már nem jön meg. Nem állítok el semmit. Ymail, Whatsapp ugyanezt csinálják. Amikor van kedvük szinkronizálnak, jön a notification is.
    Sync mindenhol engedélyezve, engedélyek megadva, battery saver kilőve, hidden menüben is kilőttem azt a szart ami lelövi a háttérben futó dolgokat. Még jelszót is változtattam az összes accounton, ez is egy megoldási javaslat volt. Nekem nem segített.
    Tök mindegy milyen romot használok, eddig a két telefonon összesen 8-9 különböző rommal próbálkoztam.
    A fentiek tükrében teljesen biztos vagyok benne, hogy sem romhoz, sem készülékhez nincs köze ennek a problémának.
    Ami viszont érdekes az az, hogy ha eltávolítok egy accountot, akkor egy darabig működik a szinkronizáció az összes érintett alkalmazással. Fél-1-2 óráig, változó hogy mikor meddig.

Új hozzászólás Aktív témák