- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warg3
csendes tag
Rendeltem a kicsikéhez Aliexpress-en IMAK tokot és üvegfóliát, már a Sony X Z2-höz és a Letv One Pro-hoz is ezt a márkát használtam. Nillkin minőség, sőt szerintem a tok még jobb is mert alul és fölül is védi a telót.
Tok:[link]
Edzett üveg:[link]
Extra kábelből a következő fog érkezni, ismerem ezt a márkát (az autós tartójuk pl. nagyon jó) nem a gagyi kategóriába tartozik.[link]
-
mckangi
senior tag
válasz bioengin #1436 üzenetére
Ha a gyári kínai romot teszed rá a képen látható webshopos rom helyett, akkor a morelocale2 progival adb-n keresztül minden olyan program magyarul fog kommunikálni amiben van magyar nyelv.
Igy csak a telefon menüje marad angol.A kínai romon tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó.
Poco F3
-
lazsosz
tag
Sajnos nálam nagyon beakadhatott valami. Tiszta telepítés angol+kínai beállításokkal, rámegyek az ujjlenyomat olvasásra, hozzá sem érek, már feldob egy beolvasást (nem egy komplett ujjat, csak egy pár vonalat...), utána ráteszem az ujjam és nem csinál semmit. Mi lehet a gond? Köszönöm!
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1456 üzenetére
Mindegyikkel próbáltam. 16S, 17S, 19S, Cuoco 17S. Már azzal kezdem, mielőtt beolvastatnám, hogy kalibrálom, csak utána próbálnám felvinni, de egyből beolvas valamit ujj nélkül...
-
lazsosz
tag
-
tibcsi0407
félisten
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1460 üzenetére
Szerinted mit csináljak?
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1462 üzenetére
OK Köszi! Amennyiben ez sem segít felvegyem a kapcsolatot a spemallal?
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1464 üzenetére
OTG-ről telepítek, mert töröltem a belső memóriát is, hátha ez segít, de telepítés után azt írja, hogy nincs rendszer. Mit csinálok rosszul?
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1466 üzenetére
Most a gyári 17S-t próbálom... Ne érdekeljen, hogy azt írja nincs rendszer? Cuoco 17s-e felmegy és be is bootol. Azt javaslod, hogy gyári 17s + root, nyomjak rá a reboot-ra akkor is, ha azt írja nincs rendszer?
-
fehermokus
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1466 üzenetére
Nekem azonnal agyhalott lett a gép, mikor TWRP-ből gyári ROM-ot raktam fel. Nem tudom ez tényleg járható út-e.
-
tibcsi0407
félisten
válasz lazsosz #1467 üzenetére
Igen. A root patch-eli a verity ellenőrzést.
Fehermokus
Pontosan ezért kell a Supersu.
A másik lehetőség az, hogy felrakod és hosszan nyomod a bekapcsolót, míg újra nem indul. Tehát nem a twrp reboot gombot használod.
Akkor visszaáll a gyári recovery is.A Marshmallow-nál vezette be a Google a verity ellenőrzést. Ez arra jó, hogy megnézi, hogy módosult-e a rendszerpartíció és ha igen, akkor a rendszer szimplán nem boot-ol be.
Ezért kell a SuperSU, mert az ezt az ellenőrzést kiiktatja a boot.img-ben.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1469 üzenetére
Mindjárt kiderül. Most megy fel a gyári 17s OTG-ről...
Bootol, köszönöm! Ezután Te mit próbálnál?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz fehermokus #1471 üzenetére
Nekem ilyen van. Számomra hibátlanul megy.
A ZUK-on még nem próbáltam, de minden LeEco-n szépen működött.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
lazsosz
tag
válasz fehermokus #1471 üzenetére
Nem kábel, hanem usb-C pendrive.
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1469 üzenetére
Tibcsi! Rakjam fel gyökérbe a gyári 17S-t update.zip-nek és futtassam le újra, vagy felesleges? Vagy erre factory resettel rakjam fel Cuoco 17s-ét?
Még egy kérdés az ujjlenyomatot próbáljam most, hogy bebootol, vagy skip, aztán majd a következő telepítés után beállítom?
[ Szerkesztve ]
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1475 üzenetére
Azt értem, csak jó lenne ha lenne ujjlenyomatolvasó. Szerinted mindegy mit csinálok, vagy jó vagy nem?
Nem bootol be, folyamatosan újraindul...
[ Szerkesztve ]
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1477 üzenetére
De igen... 2.78 supersu
Hang fel + Powerrel TWRP-ben nem lát semmit, csak az OTG-t...
Unable to mount storage üzenetet dob.
[ Szerkesztve ]
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1479 üzenetére
Újra megcsináltam, most bebootol, de ujjlenyomat nincs. Viszont nem dob fel hibás beolvasást...
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1481 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget! Ezt hogyan tudom leggyorsabban intézni?
-
tibcsi0407
félisten
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok! Kaptam ma egy céges Vodás kártyát, be is tettem a 2. sim helyre. Az első sim egy flottás T-s kártya amin eddig nem is probáltam a mobilnetet mert atom drága.
Most viszont ezzel az új céges Vodás kártyával sehogy sincs mobilnetem. Van valami trükk, vagy reklamáljak a Vodánál vagy szar a teló? :-Dtibcsi: erre a Kínában ünnep van dologra ma reggel én is rájöttem, mikor nem ébresztett a teló, és a következő eeekday alarmot 4 nap múlvára írta
[ Szerkesztve ]
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1483 üzenetére
OK. Köszi! Így lesz!
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1483 üzenetére
Az, hogy 2 év EU-s garanciával rendeltem, az azt jelenti, hogy javítás is EU, vagy nem feltétlenül?
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1488 üzenetére
Akkor gondolom hetek, hónapok... Van erről tapasztalatod?
-
szitaati
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1486 üzenetére
Nem tudom, APN beállítások vannak. Nem én írtam bele, gondolom a SIM-ből olvasta ki.
A roaming beállítás legyen enabled ugye, különben mivel nem mainland china-ban vagyok nem fog engedni mobilnetet.
Van itt valaki Vodás mobilnettel aki tudna segíteni a beállításokban?
Köszi"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1490 üzenetére
Az sok! Erre nincs valami fájdalomdíj, refund, legalább részben, vagy valami?
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1494 üzenetére
Csak az EU garancia miatt gondoltam
-
tibcsi0407
félisten
válasz lazsosz #1495 üzenetére
Ha kis hiba lenne, akkor azt a spanyolok javítanák, de erre nincsenek felszerelve. Ez a LeEco sara, csak ők tudják javítani.
Ebbe beleszaladt itt is egy fórumtárs. Egy magyar szerviz állította, hogy majd ők megcsinálják, aztán Kínában kötött ki a telefon.Egyébként abban is biztos vagyok, hogy a LeEco tudja mi a rossz és a garanciában már olyan alkatrészt tesz bele, ami nem fog elromlani. Bár ezt megértem, hogy ez nem vigasztal.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #1496 üzenetére
Egy kicsit...
-
törölt tag
Pedig már el kezdtem gyűjteni erre a telefonra...
-
szitaati
aktív tag
válasz lazsosz #1492 üzenetére
Sajna nem megy.
Pedig kaptam egy smst a Vodától, hogy üdvözölnek a villámgyors 4G-n, indítsam újra a telefont.
De semmi.
Nem is látom, hogy hálózatot váltana, mikor ki-be kapcsolgatom a mobilnetet."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
tibcsi0407
félisten
válasz #20221952 #1498 üzenetére
Ez a telefon teljesen rendben van. Ez az egy baki van vele, de melyik gyártó nem bakizik? Jobb lenne, ha felrobbanna, mint a 2x annyiba kerülő Note 7? Vagy rózsaszín lenne a fénykép, mint valamelyik almánál volt? Netalán elgörbülne a zsebedben?
Vagy tűzforró lenne, mint egy HTC?
Ezért az árért senki nem ad ilyen felszereltséget, ezt kell észben tartani. Én azt gondolom, hogy belekalkulálva egy esetleges érzékelő javítást is megéri befektetni rá.utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest