Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • albiosz

    őstag

    válasz macilaci78 #17959 üzenetére

    IKEA-val terveztettük a konyhát, szóval van már táp, kábel és távirányító is (bezsákolnak ők mindent ami kell, sok kis cuccosból jön össze a végösszeg java), jövő héten elvileg már össze is rakják a konyhát. Sejtettem, hogy van olcsóbb megoldás, de egy teljes konyhánál ingerküszöb alatti lehet ez a felár.

    + Látszik, hogy te benne vagy a témában (újra és újra köszönöm a segítséget neked és a többieknek is!) és valószínűleg te pikk-pakk összedobnál egy konyhai világítást magadnak és arra is van esély (sőt), hogy jobbat, mint az IKEA megoldása, de ahogy korábbi kérdéseimből kiderülhetett, én nagyon messziről indulok. Őszintén szólva így is tele van mindenem a költözéssel, millió fajta szakival tartani a kapcsolatot, új dolgokat vásárolni, amikhez nem értek, ez fárasztó számomra. De remélem most 20 évig nem kell költözni. :)

    Visszatérve: azt hiszem maradok az E27-nél. Már megrendeltem a lámpatesteket és majd a későbbi fényforrás csere is egyszerűbbnek tűnik. Hülye kérdés: de egy ilyen ufoban elfér kényelmesen a klasszik gömb?

    (#17958) v_viktor: Köszönöm, inkább E27 irányban maradnék. Tungsram Bright Stik a listán van, de ha elfér kényelmesen az ufoban a gömb, akkor valószínűleg inkább azt választanám.

Új hozzászólás Aktív témák