Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz DevilAqua #64313 üzenetére

    Enyi, nem látom át a logikát mögötte, hogy miért hiszi azt a többség, hogy ha leszólja, szidja másikat, azzal előrébb jutnak. Gyenge láncszemet meg ugye mindig lehet találni a csapatban, miért akarja az 5v5 helyett 4v6-ba tenni a helyzetét? Pontosan erről van szó, miközben ez egy csapatjáték, nincs csapatszellem, az egyéni értékek, statisztikai adatok alapján kritizálják egymást.
    Amúgy ezerszer látom high elo streamereknél is, hogy azonnal köpködik a többieket ha elrontanak valamit, de a saját hibáikat nem látják be, pedig még az én silver-gold fejemmel (évek óta nem rankedezek) is látom hogy ő a hibás, és mit rontott el. :DDD Amivel alapból nincs is gond, nem lehet minden meccs tökéletes.

    A coaching persze totál más lenne, már alapból a hangnem is érezhetően segítő szándékra utalna, illetve bővebben kifejtené mi volt a hiba, mit kéne máshogy. Az "ingyenes verzió" pedig ugye ennyi: noob, don't die alone. ;]

    olloczky: Szerintem egy veled egyszintű vagy gyengébb játékos is megláthat olyan dolgokat, vagy szóvá tehet olyat ami neked nem tűnik fel. Csak játék közben nincs idő átbeszélni, meg hát neki sincs szándékában ténylegesen segíteni, csak a saját frusztrációját vetíti rád ki.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák