Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz Jim-Y #59118 üzenetére

    Biztos, hogy sok-sok tier/div eltérés lesz kezdetben a role-ok közt. Képeken win után 20lp-t súrolod a main role-oddal, a többi ilyen 3-4-et kap. Aki több role-on rankedezik (a játékosbázis kisebb hányada), annak halál unalmas mindegyiket kigrindolni közel azonos szintre. Sőőőőt. ha már közel jársz a mained rankjához az egyik kicsivel, akkor még promóznod is kell vele...
    Ha meg messze jársz tőle, és befillel a játék, kisebb rankkal dob össze, ami nem feltétlenül jó, rontja az enemy játékélményét (ha még létezik olyan..).
    Pl.: Diamondként befillel mondjuk egy ~gold1/plat5 meccsbe.. Rendben, nem az a main pozid, de akkor is többet tudsz játékmechanikailag, mint ők.

    Másik nézőpont: "Én dzsángül méjn vagyok" -> autofill support, és nem dodge-ol -> "minek vegyem komolyan a játékot, ha a main role-omról csak 3lp-t vesztek" - típusú emberek.. (Tudom, az autofill picit máshogy fog működni ilyen esetben, de az elv a lényeg.)
    Tuti, hogy minden elon jelen lesz, nem fogsz tudni ellene mit csinálni, ha már bent vagytok ingame.

    Én értem, hogy a játék azt sugallja majd, hogy tanuld a többi role-t, nem baj ha szar vagy azokon, mert úgyis kisebb eloval játszol olyankor, ahol gyengébb playerek ellen megtanulhatod normálisan, de mi van ha nem akarod? Szerintem ez borzasztóan fog elsülni.

    Szóval a jelenleginél még nagyobb clownfiesta-ból nem kérek, köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák