Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Imilenni #55509 üzenetére

    Ilyet azért nem csinálnak, ezt egyszer elmondták valahol, mert akkor mindenki csak az ezt befolyásoló adott statokra menne rá, és nem a win conditionre.

    AsakuraDave
    Persze, hogy a tilteket büntetik főleg, mert az kézzelfogható. Tehát ha valaki flamel, anyázik, szidja a többieket az egyértelmű game ruining tényező, olyan mint a fociban a mezhúzás, egyszerűen nem lehet ilyet csinálni.

    Az, hogy valakinek nem megy jól a játék, nem jelenti azt, hogy ő direkt csinálja ezt, egyszerűen leült mondjuk 39 fokos lázzal játszani és nem megy neki vagy akármi lehet. Azt büntetik ugyanúgy mint a flamet, ha valaki direkt kezdőről besétálgat az ellenfél mid tornya alá, hogy ott meghaljon, ez egyértelmű. De most az, hogy te tényleg igyekszel és nyerni akarsz, de egyszerűen mindig megölnek nehezen büntethető.

    Valójában tényleg a flamerek a fő probléma, annyira minden fityfasz dolog miatt reportolgatják az embert, hogy nem lehet komolyan venni az egészet. Én max akkor reportolok ha valaki tényleg AFK, vagy látszik, hogy leszarja az egészet és akár ennek hangot is ad, hogy ő veszteni akar, stb. Most olyanért, amiért én is már számtalan reportot kaptam régebben, hogy pl. jungler vagy és valaki random meghal valahol a mapon, de persze jön a " worst jungler EUNE report Yoda" című megnevezés. (persze te közben maximálisat beleadva legjobb tudásod szerint játszol) El is hiszem ha ezekből már a riotnak is elege van, ilyenkor én is inkább a feladót büntetném. Szóval persze egy 0-20-0 az egyértelmű, de az azért ritka nagyon, a reportok sokszor ilyen 2-6-5, 1-7-6 statokra is mennek, amiből egyáltalán nem jön le az hogy az illető mennyire játszott hasznosan a meccsen, simán nyertem már meccset én is hasonlóan fos statokkal, egyszerűen azért, mert pl. egy jó Malph ultival a végén csináltam egy 5-ös felütést és eltöröltük az enemyt, csak az ilyen megmozdulások nem látszanak a statokban.

Új hozzászólás Aktív témák