Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Jim-Y #45272 üzenetére

    Na köszi a válaszokat, így már érthető. A champ próbálgatással kapcsolatban, nektek van olyan unmeta megoldásotok ami bevált? Gondolok pl. arra, hogy én játszok már rankeden is Tahm midet és junglet, mert annyira faszán megy, de ilyet sehol máshol nem látni, mondhatni nem létezik a köznyelvben és meccsek elején néha meg is kapom, hogy OMG meg satöbbi, de úgy a 10-12. killem után már inkább az szokott jönni, hogy menjek csak öljem őket ők maradnak védekezni ;]

    A másik ilyen a Garen jungle volt, abszolút vállalható, az 1. kör egy kicsit még nyögvenyelős a lassúság miatt, de utána nagyon stabil és nem kell attól félni, hogy egy Rengar, Shaco, Khazix rámugrik és 1 shotol. (Tahmmal is ezért megyek az iszonyatos erején kívül)

    Még majd egy Kindred midet akarok megnézni, illetve Nautilus jungle ami elég stabil szintén.

    Ja és a végére az ultimate megoldás ha mindenképp nyerni akarok: Malza BÁRHOVÁ! Komolyan mondom suppot kivéve mindenhol number 1 az a hős, topon őrületes szívás a meele ellenfelemnek, jungleba nagyon beteg, miden nagyon beteg, még adc-nek is volt hogy őt hoztam és ott is simán jobb mint egy klasszikus lövész: Lvl 6 hívom a junglert, eltolom az ultit és meg van oldva a kill, akkor tolom be full a lanet amikor én akarom szal minden téren fasza.

Új hozzászólás Aktív témák