Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dolby

    senior tag

    válasz hondahd #25744 üzenetére

    Nem vagyok benne biztos, hogy édesapádnak agresszióval van baja. Megjegyzem, a testvéremről tudom pl, hogy 1-1 játék után/közben iszonyú ideges tud lenni, amit természetesen mindenki más is hall. Ilyen ne legyen, mert akkor nem csodálom hogy agresszív játéknak gondolja.

    Az is lehet baj, hogy sokat játszol és úgy érzi, hogy ez nincs hasznodra. Kössetek alkut, tegyél valamilyen ajánlatot, hogy ha...
    - javítasz a sulis eredményeken
    - többet segítesz otthon
    stb stb.
    ... akkor enged játszani valamennyit.

    Segíthet az is, ha tudsz vele beszélni arról, hogy mit látsz a játékban, mitől lesz kihívás, de ismétlem szerintem nem a játék stílusával van baja, valószínűleg az sem tetszene neki ha egész nap pasziánszoznál.

    Egyébként pedig igenis tisztában kell lenni vele, hogy ez egy játék, ráadásul mint szinte minden számítógépes játék, úgy lett ez is kitalálva, hogy a fiatalokra (is) veszélyes a függőség lehetősége miatt... Szerintem természetes, hogy ha a gyerekén egy szülő azt látja hogy minden szabadidejét egy szerinte haszontalan sőt esetleg káros dologgal tölti, akkor igyekszik közbelépni. Azért azt javaslom Te is próbálj egy kicsit édesapád szemszögéből is vizsgálódni :-)

    - Nyugalom, a hosszú élet ritka!

Új hozzászólás Aktív témák