Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrGonzo22

    őstag

    válasz superecneB #13430 üzenetére

    És milyen gyakran igaz is, hogy a jungler egy kretén... mondjuk ezzel egy normális játékost max egyszer lehet "megtréfálni", mert utána nyugtázza magában a dolgot, és másképp játszik, azaz a következő halála már nem a noob jungler miatt van.

    Nemzetek:

    Spanyolok szerintem jóval az átlagos kreténségi szint fölött képviseltetik magukat. (Ugyanez igaz az olasz/görög/macedón... játékosokra is)

    Franciákkal pedig az a baj, hogy még a jó játékosaik is rettenetesek taktikai szinten. Leggyakrabban franciáknál látom azt, hogy katasztrofális döntéseket hoznak, pl. meg lehetne nyerni a játékot, mert 1 él ellenségnél (mondjuk a support...), nálunk 3, középen be vannak verve, erre nem befejezik a játékot, hanem elmennek sárkányra/jobb esetben baronra. Szintén rengeteg a töketlenkedő francia tank játékos, egyszerűen SOSEM indít combatot, ha rászólnak, akkor pedig egészen elképesztően rossz helyzetekből teszi azt, ezzel megerősítve azt a hitét, hogy combatot nem érdemes indítani...

    Németekkel van messze a legtöbb jó tapasztalatom, általában jól játszanak, ritka köztük a kirívóan kretén, és a hozzáállásuk sem rossz. Egy hátrányuk van, nagyon sértődékenyek, de a többségük ezen túl tud lépni.

Új hozzászólás Aktív témák