- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz kexksz #11650 üzenetére
Na csak felvitte? Reggel néztem a streamjét, akkor 16. volt a smurfje.
Amúgy ahogy figyeltem van egy nagy titka. Magát okolja ha elveszt egy meccset, nem a többieket. Sokan tanulhatnának tőleSzerk.: Már 4. a smurf akk. Ennyi elodiffnél mondjuk ez +-1 meccs...
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
joey0235
aktív tag
most hogy chogath ingyenes kezdek rájönni hogy egész jó kis karakter [ezt] az item buildot rakom neki össze mindig
... No sacrifice, No victory ...
-
hugi0
őstag
Megneztem azt az atma impalat.
Nem is tunik olyan rossznak.
Akkor most mundo megint.Ezt figyeli valaki ?
http://www.tonsofdamage.hu/"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Silencer83
addikt
reggelt!
volt frissites, gondolom az uj champ miatt, azota a 60fps lement 30-ra? semmit nem allitottam este ota, mi lehet?
-
Silencer83
addikt
3vs3 . 6ik gyozelem zsinorba Mordival, gyors volt
[link] -
trassher
addikt
-
Frozzy
őstag
válasz marked one94 #11662 üzenetére
hol játszotok ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Silencer83
addikt
tudnatok nemi segitseget adni, Morder-nel a Creeping Death-et hogyan celszeru hasznalni?
igazan csak a siphon of Destruction-t es a Mace of Spades -t hasznaltam... termeszetesen az ultija mellett, na az qrva kemény. -
superecneB
őstag
válasz Silencer83 #11664 üzenetére
Hogyan célszerű használni? Ez csak egy "shield" ami növeli az armort és a magic resit közben sebez magic dmg-t, mi a kérdésed a használatával kapcsolatban? Ha magadra rakod, kapsz egy kis armort meg mr-t, közben egy asszem 250es sugárban sebzel magad körül. Ha csapattársra rakod ugyan ez történik csak ő kap armort és magic resit.
-
Silencer83
addikt
válasz superecneB #11665 üzenetére
értem, köszönöm. mennyire celszeru erre fejleszteni meccs közben. en a E-re meg a Q-ra fokuszaltam elso sorban
-
superecneB
őstag
válasz Silencer83 #11666 üzenetére
R, E ez a két leghatékonyabb skillje. Azt hogy a Q-t vagy a W-t fejleszted az az ellenféltől függ.
Ha nagyon kapom tőle az ívet, akkor W>Q, egyéb esetben, Q>W.
Egyébként az E-t pedig ésszel érdemes használni, mert pillanatok alatt lenyomod vele a laned, és kapsz egy jungle ganket/lehetetlenné teszed a junglereteknek a top ganket. Tehát nem mindig kell telibe verni a szifonnal az összes creepet, olykor csak a skill által lefedett terület sarkával lehetőleg csak az az egy miniont lekapni ami 0 hp-s/ odamenni és rácsapni simán. Ha gyengébb, ropi az ellenfél akkor könnyedén le tudod mosni E-vel a pályáról, de vigyázz ward nélkül ne taposd be a tornya alá lehetőleg.
De mondjuk nem vagyok nagy morde játékos 30-40 játékot ha nyomtam vele. Egyébként ha nyomsz vele zsinorban 10-20 játékot elég jól rá tudsz érezni hogy nyomkodd a gombokat vele, meg a pajzsod mikor mennyire töltődik, egészen aggresszíven lehet vele játszani, jópofa karakter.[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
válasz superecneB #11667 üzenetére
koszonom szepen ezt a kimerito , reszletes es aprolekos segitseget
eddig 8a-t nyomtam vele, egyszer sem volt vesztes meccs... marhara bejon
-
kexksz
addikt
Ez az új login screen music... NEM TUDOK BELOGINOLNI...
-
Dani_kp
addikt
Nah ha már múltkor akciósan megvettem Ezreal-t, akkor mondom itt az ideje kipróbálni. link
Draft pick és mit ad Isten egy 4-es premade csöppentem , pont az adc maradt utoljára ami számomra kapóra is jött.
Erre a jungeles 5 perc után leavel, a mid-est és a top-ost porrá alázták, a supportom meg szidott, hogy miért back-elek mikor rajtam van a shield, hozzáteszem volt vagy 5 ward-ja, amit egy bokorba se tett ki, na ná, hogy nem megyek bele a vakvilágba...Ja és ennek hatására fogta magát és ment top-ra supportálni .
De rég volt már, ilyen, hogy ekkorát szívjak mások miatt, pedig én sem vagyok egy pro player, de még csak jó közepesre se tartom magam...
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Frozzy
őstag
válasz marked one94 #11670 üzenetére
felveszlek akkor olyan 22óra után leszek és ha akkor még ráértek felőlem mehetünk játszani
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
hugi0
őstag
Sracok !
Az atma impa helyezz ez nem jobb ?
Maw of Malmortius"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
zone
őstag
válasz Dani_kp #11680 üzenetére
Áááh valahogy sikerült hozzátársítanom a felette lévő képet, miután megnéztem a tied... de már iszok egy fél literes Hell-t
(#11683) Honzi
Atma épp most lett jobb az avarice blade rework miatt. Valahol láttam is egy kis matekozást, a szerint 10 perc+60 cs után lehet is belőle atma.[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
hugi0
őstag
Atma's Impaler
Cost: 2300
+45 Armor
+15% Critical Strike ChanceUNIQUE Passive: Gain Attack Damage equal to 1.5% of your maximum Health.
Maw of Malmortius
Cost: 3200
+55 Attack Damage
+36 Magic ResistUNIQUE Passive: Gain +1 Attack Damage for every 2.5% of your Maximum Health you are missing.
UNIQUE Passive - Lifeline: If you would take magic damage that would leave you at less than 30% Health, you first gain a shield that absorbs 400 magic damage for 5 seconds - 90 second cooldown.Az egyik ad plusz sebzest az eletem 1.5% -aval
A masik pedig 2.5%-avalGondolom en mert nemtudok angolul.
Ha meg nem igy van, akkor mit jelentenek a passzivok ?Ha pedig igy van akkor a 4K Hp-s mundonak jo item.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
Kosz az infot !
Hat utolso itemnek, hogy en is tudjak gyíkolni.
- kell a sikerelmeny.Meg csak low levelen jatszom, messze meg a 30-as szint.
(Talan januar vegere meg lesz.)Ezektol fuggetlenul mit erdemes meg rakni ?
Cipo
Sunfire
Spirit visage
Warmog
Spirit of the Ancient
es ucsonak ?Alltalaban ilyen sorrendbe is rakom ossze.
-
sasa311
veterán
Nem kell mundonak dmg.
És nem AP-nak építik, csak van 2 item, ami nagyon jó mundonak:
1., Haunting guise -->Hp + magic pen (cleaver + W dmg), ill tovább lehet építeni LT-re, ami minden Q sebzésen éget még 5% hp-t, ami elég OP egy spammolható spellnél
2., RCS - A W-del gyakorlatilag folyamatos lassítást ad, illetve a HP ugye jó dolog. Az AP meg nem oszt nem szoroz sokat.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
hugi0
őstag
válasz sasa311 #11692 üzenetére
Ahh igen. az 1 es versiot probaltam.
Az nem annyira kedvezo nekem, talan mert amikor csinaltam nem volt sikerelmenyem.A kettes verzioban pedig nemtom mi az "RCS" -meg nem talalkoztam a kifejezessel.
DE !
Asszem megvan:
Rylai's Crystal Scepter !?
(utanna kerestem)"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
smisa
őstag
most először találkoztam Karma-val hát gonosz egy champ rendesen beszívatott Chogattal szegény Teemo 2-3x halt az elején de aztán anyira felgyúrtam magam hogy a bot line-n kiszedtem a hátom tornyot a többiek csináltak egy teamkillt középen és az enemy feladta
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest