- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbr688
senior tag
válasz Aldo Novares #11446 üzenetére
egy phantom dancerrel jobban jártál volna, mert azt még használhatod is...
-
Aldo Novares
aktív tag
valaki egy solo duo ranked ?
-
FuRiONight
őstag
Olyan kari kéne ami: AD van rendes támadó ultija és van odaugrása vagy/és stun-olni tud.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz FuRiONight #11454 üzenetére
A sztánolás nem tudom mi lehet de mondjuk tristana?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Aldo Novares
aktív tag
inkább vayne , ott az E neki , Q a dmg, W megint csak dmg , az ultija meg megint dmg
-
smisa
őstag
Xin szerintem mindent tud igaz lvl 3 ig karcsú alapban, de runák segítenek rajta utána meg király, egy jó buildel púsztító. Én utoljára ~3500hpra küzdöttem fel és atma-val aranyos volt illetve a 150 armorral
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
Vi, van knockbackje, pajzsa, és az utlija mondhatni elég támadó nálam insta buy lesz egyenlőre, bár a legutóbbi ilyen instabuyom a khazix volt aztán az is, sokra nem megyek vele most bar annyira nem rossz
-
n a x v i L
aktív tag
válasz #24663040 #11462 üzenetére
Ilyen nem létezik. Az összes ilyen/hasonló oldal csak kamu. Egyszer volt egy ilyen RP glitch, de miután rájöttek, vissza is vették mindenkitől az elcsalt RP-t és amit vett belőle(tőlem 2 rúna oldalt nem haha).
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
kexksz
addikt
válasz n a x v i L #11465 üzenetére
Ez mikor volt?
-
n a x v i L
aktív tag
válasz kexksz #11466 üzenetére
Régen. Emlékszem, hogy aki ezt nyilvánosságra hozta, azt (mármint a glitchet) ki is bannolták ötven évre .
Ez volt az.[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Montebá
tag
Sziasztok! Darius-t szokták bannolni rankeden? Csak mert haveromtól kaptam ajándékba 950 rp-t és volt még 100 a legutóbbi vásárlásomból, így megvettem a bioforge darius-t csak nem lenne olyan jó ha nem tudnám használni rankeden.
-
ChromeX
addikt
-
Solad
addikt
nekem speciel magyarra van allitva a billentyuzetem, megsem irok ekezetet, mert egyszeruen igy szoktam meg es igy kenyelmesebb
Hiaba a nerf meg a flat ARP unique-ositasa, en meg mindig league of cleaverst erzek...
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
joey0235
aktív tag
Shen szerintetek jó karakter? milyen itemeket érdemes neki venni ?
... No sacrifice, No victory ...
-
zone
őstag
válasz Dani_kp #11486 üzenetére
Csak gondoltam ha magyar billentyűzetet két kattintással át tudok állítani angolra, akkor fordítva is igaz.
De hogy ontopic is legyen:Általában ezeket bannolják: Amumu, Shen, Darius, Malph, Diana. Ezek mellé változóan: Blitz, Morgana, Kassadin, Lee, Rengar.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
nem_tom
őstag
Jajj, de utálom Katarinát. Mostanában minden második (ha nem gyakrabban) játékban találkozom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok