- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeli
aktív tag
válasz ChromeX #10897 üzenetére
Igen tudom, egyébként tényleg nagyon jó, csak gyakorolni kell. De mondom, a meccsek nagy része nem is rajtam múlott, csak mindig így jön ki, bad luck Brian.
Dianat is nem rég vettem meg ő is baromi erős, toltam is egy quadrát vele múltkor.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz mohotol #10909 üzenetére
Igen, bár jelenleg nem túl erős. Tanknak játsszák, mert a nerfje óta nemigen lehet assassinkodni vele, holott a kitje azt szolgálná. Tegnapelőtt kezdtem vele játszani, nem rossz, de azért így már elég lightos
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ChromeX
addikt
válasz kexksz #10912 üzenetére
néztem tegnap a clg, WE gamet és a másodikban amikor több mint egy oráig jatszottak amugy hatalmas volt. a rengar top a yelowpete nemtudta overdmgelni már mindenkinek full buildje volt. amiatt nyert a WE mer a kogmawt yelowpete nemtudott dpselni mer a rengar ráment, és annyira tankos volt, hogy nem tudtak megölni
-
-
smisa
őstag
hát nem tudom nekem a péntek óta mintha minden barom nálam lenne, már lassan ott tartok törlöm a gec.be a játékot mert csak felidegesít. Olyan fail mecseket megyek, hogy az már vicc és beírja a bunkója, hogy fun amikor számon kérem Persze nem adjuk fel csak amikor már 5x írom be nekik, hogy nincs értelme küzedni és quadra kill üvölt a játékból
[ Szerkesztve ]
-
harcikoca
senior tag
a magic penetration mit ad? Erdemes ap-s karinak olyan cipot venni?
AMD+Ati powee'R
-
Cyberneko
tag
válasz marked one94 #10919 üzenetére
Ilyesmin én már meg sem lepődök. Az milyen már (például) amikor Karmával több killem van, mint a csapatnak, mert ennyire bénák? Múltkor meg Sokarával voltam 18-as, mikor a csapat átlagosan 15, majdnem mindegyik killben assistolva, aztán mikor meguntam a bénázásokat, nekiálltam utánnaflas-elni a menekülök után, es starfall-al leirtani őket (folyton elengedtek a párhp-n menekülőket) akkor meg jött a ”ks! ks!” sírás…
-
Nando911
csendes tag
válasz marked one94 #10919 üzenetére
Ismerős érzés, de csak ha blitz-cel vagyok akkor várják el hogy 10+ killem legyen, én erre csak annyit szoktam írni, hogy l2p és lemuteolom. Egyik kedvenc idézetem : Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
ChromeX
addikt
válasz mandin #10921 üzenetére
én az athene rabadon után egybol ga-t buildelek, mer akkor van elég dmged elvileg. de lehet szituácio fuggő ha kell még dmg akkor mehet a zhonya, abissalt én feleslegesnek tartom rá, mer elvileg nem szabad olyan közel kerülnöd hogy használjon. nálam, athene, rabadon, ga, voidstaff, 6. item meg lehet rylia, zhonya.
-
mohotol
aktív tag
a nerfek/buffok infói hol tekinthetők meg?
-
törölt tag
Én eddig nagyon sokat botok ellen játszottam, csat ritkán mentem normál játékba. Elsősorban azért, hogy megismerjem a hősök többségét. Mostanában már egyre inkább normal game-ezek, és ízlelgetem a support szerepet is. Ugyebár nem vagyok nagy szintű (van egy 27-es custom game accountom, de egyelőre nem használom normálra), és itt sokszor össze-vissza pick-elnek, ezért ha nem kifejezetten egy bizonyos champion-nal szeretnék játszani, akkor a választásnál maradok utolsónak. Így be kell kalkulálni a supportot is. El szokott hangozni, hogy kis szinten nem nagyon kell dzsungelezni, de ennyi erővel support (klasszikus, ahogy a jó játékosok szokták) szerep sem kell. Nos én pedig alacsony szinten is próbálok tartani a meta-hoz, és egyelőre bejön. Még ha van veszekedés a csapatunkban, feed-elés, akkor is sokat segíthet.
A múltor Malphite-jal és a legutóbbi játékom Leona-val jól sikerült, pedig néha ügyetlen voltam. De ha szem előtt tartom, hogy valóban segítsem a társamat (vardolok is, meg nem ölöm le előle az aranyat), és a late game-ben is segítek, akkor a kis segítség is sokra megy. Kezd az is bevésődni, hogy amikor megy az ereszd el a hajam móka, lehetőleg akkor se kószáljak egyedül, és csatlakozzak valakihez, mert nagyobb a túlélési esélyünk. Ez leginkább akkor tudatosult bennem, amikor Miss Fortune lecseszett (én Riven), hogy miért nem megyek vele, mert az a feladatom, hogy amíg ő megszór valakit ólommal, addig én elsősorban védjem őt. Meg is sértődhettem volna, ahogy sokan reagálnak a lecseszésre, de inkább tanultam belőle.
Tegnap megvettem Singed-et, és mentem "trollkodni". A picknél be is írtam, hogy picit troll vagyok. Bátran, de azért kellő óvatossággal tartottam a lane-t két ranged ellen, míg mások bukták a tornyokat, meg anyázták egymást. Azért mégis nyertünk, talán azért is mert később biztosítottam a top és bot lane-t, pedig az ellen minionjai középen megkóstolták a bázist.
A lényeg, hogy szerintem nem vagyok egy nagy harcos, de szeretem ezt a játékot, a közösséget. Ha vannak nálam jobban, agresszívebben játszó társak, akkor inkább a segítségre helyezem a hangsúlyt. Szerintem olykor még egy kevésbé ügyes AD carry-t is erőssé lehet tenni, jó support-tal.
Bocsi, ha fárasztó ez a sok szövegelés, csak gondoltam, megosztom veletek.
-
kenwood
veterán
hogy en mennyire imadom,ha elszall a karaktervalaszton a kliens.
30 perc,bummMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz zsiga_667 #10605 üzenetére
megvan a megoldas :
ha az ellenfel jatekosai kozul egyiknek sincs meg egy adott champ,akkor azt automatikusan banolja a rendszer,ezert nem latod.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Backspace
tag
Srácok, tegnap este életem legjobb ranked 5v5 meccsét játszottam solo queue-ben. Az egyik karakterünk már a játék kezdetekor dc-zett. Így a junglerünk felment topra, néha jungle-be. Én miden voltam Lux-al, lent pedig vayne volt és a top shenünk lement supportolni neki. Mindegyik lane-t nyertük, Végig vertük őket... Eszméletlen nagy élvezet volt. Epic...
-
sasa311
veterán
Tegnap én egy 50 perces 3v3-at játszottam (amit kb. 20x el tudtunk volna veszíteni, ha az ellenfél simán betolja az üres bázist). 20 percnél már nem volt tornyunk. Mégis elkaptuk őket egy teamfightba és betoltuk egy slunggal
Bosszantó, mert 35 perc után full AD carry item builddel már nem tudtam mit venni
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
zone
őstag
Hátha nem csak nekem újak: s2 ward kill és trollcrank
summonerscode [link] [link] [link]YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
kenwood
veterán
mennyire utalom,amikor 4-5 ellenfel kerget 1 tarsamat es engem.
mondjuk ww vok en ,ultit 20-30 mpel elobb nyomtam el.az E miatt en el tudok futni,a masik meghal.
reakcio :
noob ww,omg,i go afk,gg.
ez rendszeres,majdnem minden gamere jut belole 1, es az ilyen barom keptelen felfogni,h nincs semmilyen skillem,amivel ezt a 4-2 szitut ki tudom ugy hozni,h mindketten tuleljuk.
azt meg ne varja mar el ,h szolidaritasbol hosi halalt haljak vele.
nem vok en Dugovics Titusz.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
glacious
addikt
Lee Sin passzívját ki kellene egészíteni egy "immune to blinds"-szal.
[ Szerkesztve ]
-
Backspace
tag
válasz Scooby Dou #10941 üzenetére
Jogos a kérdés. Ha már a napszemcsi véd a nap sebzés ellen...
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Scooby Dou #10941 üzenetére
Ugyanazért, amiért Cassion és Corkin gyorsít a cipő, vagy amiért az AD carryken erősítenek a kardok
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Stormcharger
csendes tag
válasz Backspace #10942 üzenetére
Valaki nem akar westen ilyen előröl kezdek mindent stílusú dolgot, természetesen main account mellett. Csak mert kicsit felbaszott a ranked, és jó lenne játszani valakivel, akivel utána akár duoq is mehetne!
Ui: Valaki amint tud, írhatna egy free rotát. Köszönöm.
Szerk: Bocsánat, nem válasznak szántam!.
[ Szerkesztve ]
No pain, no gain.
-
nem_tom
őstag
válasz Stormcharger #10944 üzenetére
Nem rég én is elölről kezdtem, hátrahagyva a lvl 30-as accountom. Vegyél fel, ha gondolod: FoxCanShuffle (West) Meg bárki aki szeretne.
-
Stormcharger
csendes tag
válasz Scooby Dou #10946 üzenetére
Lassú a jungleba, gankek tűrhetőek, de szintbe lemaradsz.
No pain, no gain.
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz Stormcharger #10947 üzenetére
top-on az egyik kedvenc championom azert majd meglesem vele a junglet,hogy mennyire is lassu,gankbe en is ugy gondolom,hogy hatasos lehet,mondjuk annyira azert nem mint egy lee vagy egy shyvana..
hmm..
-
Stormcharger
csendes tag
válasz Scooby Dou #10948 üzenetére
Shyvananál mindenkinek előnyösebb gankjei vannak, egyedül az exhaust lehet cc-je, szóval...
No pain, no gain.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Stormcharger #10949 üzenetére
lololololol k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok