- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
a legtöbben a csúcsmodellekre kíváncsiak
Hát akkor én vagyok a kivétel, mert én pl. el se szoktam olvasni őket, mert tudom, hogy egyrészt nem elérhető, de a fő ok nem ez, hanem az, hogy olyan szolgáltatással van teli, amire nincs is szükségem, így pénzt akkor se adnék érte, ha megtehetném.
Másrészt szerintem sokkal többen kíváncsiak egy 6-os sorozatú Samsung tesztre, főleg azok, akik vásárlás előtt állnak, mint a 8-ra. -
törölt tag
Az összes gyártó felső kategóriás LCD tévéje ár/érték katasztrófa. Szinte semmivel nem jobbak képminőségben a felső középkatnál, amennyivel többe kerülnek, annyival biztosan nem. A felesleges szolgáltatásaik, parasztvakító 1000Hz-ük sem hoz lázba. Az idei árakat látva egyenes őrültség pénzt kidobni rájuk 47" felett. Sokkal inkább plazma, még inkább vetítő+vászonban van értelme gondolkodni. Csatlakozván nightshadow kollégához, a tesztelésüket időpocsékolásnak, megvételüket pénzkidobásnak tartom. Én azért elolvasom amiket irkálnak róluk, azonban tényleg csak érdekességképpen érdemes velük foglalkozni.
Neked megérné rá időt pazarolni, hiszen ezen a fórumon is pazarlod a drága időd. 8-as 9-est az itt érdeklődők 1%-a vásárol. Ellenben a 6-os 7-es szériából tömegek vásárolnának, ilyen értelemben már nem időpazarlás lenne a tesztjük, sokkal inkább segítség a leendő vásárlóknak.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest