Hirdetés

Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz nightshadow #8572 üzenetére

    Köszi C4 a linket megolvastam azt is, sok jót írt.

    Neked is köszi Night. Valószínűleg az a tv lesz amit linkeltél, meg most is amire hivatkoztál a válaszban. Nagyon tetszik a machine... láttam ugyan ennek a C550es változatát, de egy 10essel hosszabb és szerintem 10.000 Ftot nem ér meg az, hogy nem sima fekete hanem rózsafekete...nem sima design hanem Samsung Crystal Design ( átlátszó a talp ,,cső" része, hogy az most valóban üveg e vagy csak utánzat ) ... ( szerintem a C530asnak is szép design-ja van ) és, hogy a HDMI nem 2 hátul 1 oldalt...hanem 3 hátul 1 oldalt vagyis +1 HDMI-t kapok ott. Kis design tuning meg +1 HDMI nem ér meg 10.000. Legalábbis szerintem.

    Az összekötést köszi, akkor megy majd DVI-HDMI - HDMI alapján az összekötés. Igen olvastam bizonyos tvknél, előre megvan jelölve melyik HDMI a kimondott e célú csati.
    Arra fog menni mindenképp.
    Am csak érdekességképpen...ha később lesz konzolom... akkor is mindenképp a PC legyen előnyben és ő maradjon a jelölt HDMIn vagy mivel ez ,,tuning" HDMI bemenet a konzol is jobban szeretné, mint a sima HDMI csatit? Vagyis ott elkéne majd döntenem mit akarok?

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Aktív témák