- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
blakey
titán
Nem, nincs gond, nem vettem a szívemre, persze hpgy nem panaszkodnak hiszen sokan nem mernek, esetleg sokkal kisebb arányban vannak philips tulajdonosok. 2011-ig nem is nagyon néztem az lg, samu tvket, mert inkább, sony, toshiba, sharp, pioneer, panasonic vonalon próbálkoztam, aztán tavaly jöttek az érdekesebb modellek, nagyon tetszett a philips dizájn, érdekes volt a samu de valahogy az lg még nem izgatott, de felvilágosítottak, hogy nagyon belehúzott és némelyik modellje jobb a vetélytársakénál, megnéztem és valóban, sokat fejlődött, ezért van az, hogy 2011-ben és 12-ben inkább lg-t ajánlanak, esetleg samsungot, ez a két gyártó van akik panelt is gyártanak elég nagy arányban. A sharp is gyárt de kisebb mértékben. A többi gyártó innen, onnan veszi és nem lehet mindig tudni, hogy épp milyen panelt használ.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest