Hirdetés

Aktív témák

  • Item00

    csendes tag

    Üdv urak!

    Lenne egy nagyon fontos kérdésem: Tehát tegnap hoztam haza az új samu lcd-tv met.
    LE-37A615AF3

    Azt vettem észre hogy bekapcsolás után el kezd ciripelni, ilyen emelkedő magasfrekis hangot ad ki, ez kb 25 percig megy aztán akkor már annyira magas a freki hogy szinte nem is lehet meghallani csak ha nagyon odakagylózik valaki közvetlen a tv elé vagy hátul a táp részénél! Namármost voltam tesóméknál neki 37S62 van otthon, az full kussba van.

    Esetleg ez egy egyedi hiba lenne, vagy a 615 ös széria mindegyik ciripel?? Amúgy a tv nagyon baba, csodaszép kivülről is meg a képe is mesés, blu filmek olyanok mintha ott állnál egy ablak elött, a szinek is csodásak, be lehet kapcsolni az x.v colourt is az is nyom még a szineken.. szal minden frankó, ezt a ciripelést leszámítva! Az üzletben ismerem a srácokat és azt mondták hogy megkérdezték a samu szervizes embert és az azt mondta hogy vissza kell venni a háttérvilágitásból és akkor megszünik, na én ezt kipróbáltam, levettem 0 ra de semmi ugyan olyan maradt.
    Lehet nem volt jó vétel ez a samu ?? Nyugtassatok meg hogy csak ez a példány ilyen nem az egész széria,mert nagyon tetszik ez a cucc!

    Írja meg valaki legyen szives aki tud valami infót erről. Előre is köszönöm szépen!!
    :R :R

    Always ON-LINE Powered by INTEL...

Aktív témák