Hirdetés

Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz asadasad22 #22047 üzenetére

    A hanggal én is küszködöm ATI kártyával.
    Azzal a különbséggel, hogy nem a klasszikus se kép, se hang, nem is a nálad tapasztalt vagy kép vagy hang, hanem a csak kép változat van. :U
    Írtam is egy postot a Radeon HD 4870X2 topicba, de egyelőre nem reagált még senki.
    Talán ez pörgősebb, belinkelem ide is.
    Nincs hang Asus 3650 DVI-HDMI csatlakozással

    Neked nVidia kártyád van, annál egy kábellel kell összekötni a hangkártyát a videokártyával, és úgy mondják, lesz hang is HDMI-n.

    Én különösebb problémát nem találtam, bár túl sokat nem ment a W4500 számítógépről. A kényelmen túl monitornak jobb és élesebb képe van, mint ugyanannak nagyban a tévén. Leginkább a betűk ekkora méretben már nem élesek nekem, inkább homályosak. Igaz 2 méterről is lehetne nézni. Persze egy HD filmet tolva nincs ilyen probléma.
    Én éppen úgy emlékszem, mintha Game módban is lehetett volna Motionflow, de nem biztos. Nem szórakoztam ezzel. Lehet hogy csak az Options gombra feldobta azt is, és nem néztem, hogy kikapcsolt-e.
    Logikus lenne, ha tévedek, és rosszul emlékszem, mert a mérés szerint Game módban 0 vagy max. 10 msec az input lag, ami Motionflow esetén ennyi nem lehet. Ettől még esetleg be lehetne kapcsolni valamelyik fokozatát..
    A Színház (Theatre) módot is be tudod kapcsolni a távirányítóval Game mód mellett is. Monitorként talán nem annyira túl élénkek, sőt már kicsit erőltetettek a színek. Filmnél persze más, meg kinek hogy.

Aktív témák