Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok,
létezik használható megoldás arra, ha az ember normál 32' LCD tv-n akar játékokkal játszani, de többségük az előre beállított 1280*xy, vagy 1024*xy felbontásban próbál indulni, a képernyő pedig természetesen fekete marad, mivel azt a felbontást nem ismeri? Nincs valamilyen program, ami esetleg kényszeríti a játékokat, hogy egy megadott felbontásban induljanak el? Pedig az eszközkezelőben is LCD TV-re állítottam be, nem pedig Default Monitor-ként jelenik meg. Vagy az ATI Catalyst nem rejt megoldást, titkos beállítást?
Szerintem ez az egyetlen negatívum egyébként LCD TV PC-s monitorként történő használatkor.
-
Reignman
aktív tag
Szia, nem de 10-ből 4 olyan felbontásban indul el, ami nem támogatott a tv-m által. Ideális esetben a játék még elindulás előtt lehetővé teszi a beállítások variálását, vagy safe mode alkalmazását, de gyakran ezekre nincs lehetőség, és halál idegesítő a config fájlokban turkálni, hátha ott felül lehet írni a felbontási paramétereket.
-
Reignman
aktív tag
ATI kártyával van használva a gép. Esetleg szerinted van különbség, ha az ember HDMI kábelt használ a gép és a tv között, vagy VGA-t? Értem ezalatt, hogy talán HDMI esetében valahogy hatékonyabban felismeri az LCD optimális felbontását, bár szerintem ez az egész dolog szoftver függő, a programozó dönti el, hogy alaphelyzetben, első induláskor a játék milyen felbontásban induljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest