Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41635072

    törölt tag

    válasz bradam #1801 üzenetére

    Azt azért még hozzáteszem, hogy a SJ-ben is biztosan nagyon jóra megcsinálják, csak nekem pl fontos a tapasztalat, ha a szemem világáról van szó. Sosem lehet tudni, hogy valami váratlan probléma történik és egy rutinosabb, többet látott orvos jobban tudja ezt kezelni. Illetve a jóval több páciens miatt gondolom pontosabban meg tudják becsülni, hogy hogyan állítsák be a lézert. [Nekem is fél dioptriával túlkorrigálták, mert úgyis romlik az első napokban, így is lett.] Akkor ott van a garancia, nem tudom, hogy ilyen van-e SJ-nél ami egy nagyon fontos dolog szerintem mert könnyen dupla annyiba kerülhet a műtét.
    Voltam tavaly a SJ-ben, igaz más okból, és egyébként alaposan megvizsgáltak, csak sokat kellett várni.
    Persze 15.000Ft-os vizsgálati díjért nem írták ki a szemüveg receptet, meg még elküldtek ide-oda...

    FM-el problémám, hogy mindig más vizsgál meg, a vízust gyakorlatilag elhazudják és mindig más kerül a lapra mint ami a valóság [gondolom ez máshol is így van] és mindent úgy kell kihúzni belőlük, mert maguktól semmit sem mondanak. Ha megyek kontrollra mindig kevesen vannak így nem kell várni.

    Más téma:

    Arra lenék kíváncsi, hogy az OM-ben hogyan csinálnak aberrometriás korrekciót, amikor a Wavelight lézerre elvileg nem lehet rákötni a Zeiss Wasca "sasszemmérőt" :D FM-ben ugye a lézer is Zeiss és az alapján korrigál.
    SJ-ben van olyan excimer lézer, mint OM-ben és ők is hullámfrontosként hirdetik, pedig nekik még aberrométerük sincs, csak oculyzer ami inkább topográfiás korrekció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák