Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz A Mágus #6186 üzenetére

    A dokkoló max. akkor okozhatna áramszünetet, ha pl. zárlatos lenne a tápegysége és amiatt "lecsapná a biztosítékot", de az akkor többször is előfordulhatna nem csak egyszer, meg akkor utána szükség esetén vissza kellene kapcsolni a biztosítékot, stb.
    Ha nem az előbbi történt, akkor az áramszolgáltatónál lehetett átmeneti probléma, vagy esetleg egyéb oka volt az áramszünetnek.
    Ha a HDD-k a másik dokkolóban megfelelően működnek, valamint az állapotuk is oké pl. a HDS program szerint és nincsenek hibás szektorok, + a fájlrendszer ellenőrzése sem talál hibát, akkor nem a HDD-k lehetnek a probléma forrása.
    A CRC hiba utalhat az USB-s adatkapcsolat hibájára is, ezért célszerű másik USB-kábellel és másik USB-porthoz csatlakoztatva is kipróbálni a dokkolót, valamint lehetőség szerint akár másik PC-n és másik operációs rendszerrel is.
    A tápegység esetleges hibája értelemszerűen úgy derülhet ki, ha pl. egy másik, megfelelő tápegységgel is ki van próbálva a dokkoló.
    Ha nem az USB-kábel és nem is a tápegység, nem a HDD, valamint nem az adott hardver- és szoftverkörnyezet a probléma forrása, akkor jobb híján marad maga a dokkoló.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák