Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Memora

    senior tag

    válasz King Unique #3062 üzenetére

    Szia, köszi a választ, annyit sikerült kinyomoznom eddig, hogy az Inateck-ben ASmedia ASM1153E chip van, ez -gondolom- jó, mert többen is említitek a fórumban, és ez biztosítja talán a leggyorsabb adatátvitelt (akár egy SSD sebessége is kihasználható vele). Az Orico-ban sajnos nem tudom mi van, Sabrent-et meg csak néhány helyen kapni.

    A dokkolót/rack-et arra használnám, hogy kb: hetente másolnék PC-ról vinyókra egyszerre max 50-100GB-t, és kb: heti 2-3 alkalommal (de max: naponta egyszer) videót stream-elnék róla, alkalmanként kb: 2 órán keresztül.
    Nekem igazából az lenne a fontos (USB3 támogatáson kívül), hogy:
    1. csavarmentesen, gyorsan lehessen a vinyókat csatlakoztatni.
    2. látszódjon a sata/táp csatlakozó, amikor rádugom a vinyót.
    3. ne kelljen kikapcsolni a PC-t, amikor csatlakoztatom.
    4. normálisan nézzen ki (ne úgy mint egy papucs, narancssárga lábujjakkal):

    A PC-be (5'25 helyre) szerelhető mobil rack-ekkel kapcsolatban nem vagyok túl járatos, esetleg azokra is jellemző lehet a fenti első 3 pont? :F Talán még sima adapter is jó lenne nekem, ha van hozzá táp és ki-be kapcsoló, és lényegesen olcsóbb mint a teljes rack. Sharkoon drivelink combo és DELOCK 61858 is egy megoldás lehetne, de sajnos ugyanannyiba kerülnek (sőt!), mint a rack-ek.
    Esetleg az nem tudom, mennyire fontos még, hogy a leválasztás után (a Windowsban) az eszköz valóban ki is kapcsolja a HDD-t. Nekem van egy HDD-vel egybeszerelt Samsung story station-öm, az hallhatóan kikapcsolja a vinyót leválasztás után (mondjuk ez idle állapotban is lekapcsolja 5 perc után, lehet, csak ezért van), viszont az LC-power külső házban leválasztás után is tovább is pörög.

    [ Szerkesztve ]

    Fancy quote placeholder

Új hozzászólás Aktív témák