Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    [link]

    Nem linkeltem volna eme semmi extrát nem jelentő cikket , viszont ezen megakadt a szemem :

    Hamilton a nagyszerű idénykezdet ellenére még nem szeret arról beszélni, hogy ő-e a 2014-es világbajnoki cím legnagyobb esélyese. Biztos benne, hogy a riválisaik közül többen is vissza fognak vágni, elsősorban a szezont a vártnál jobban kezdő Red Bull formáját tartja veszélyesnek. „Sebastian (Vettel) nagyon gyors volt itt, még Nicót is nyomás alá helyezte” – mondta Szepangban. „A kanyarokban éppen olyan gyors az autójuk, mint a miénk. Csak az egyenesekben lassabbak.”

    „A Renault kétségkívül megoldja majd a problémát, és akkor keményen meg kell majd küzdenünk a Red Bullokkal” – vélekedett. „Továbbra is fantasztikus az autójuk. A GPS adatai szerint az összes kanyarban ugyanolyan gyorsak voltak, mint mi.”

    Nem tudom ezt hova rakni , most vagy magát és a csapatott nyugtatgatja vagy még tényleg nem mutatták meg 100%ban mit tudnak.Már csak a középső sector miatt..ott rendre rb volt a domináns ha jól emlékszem.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák