Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz IreN!CuS #1392 üzenetére

    erre megint csak a saját példámat tudom felhozni, de már én is marhára unom - viszont addig úgysem lesz más téma, amíg be nem indul az éved ha beindul egyáltalán - én elviseltem mindent. eddig. nem tudod, nem tudjátok, mert senki nem emlékszik egy-két éves hsz-ekre, de évek óta mondogattam, hogy nem jó a túlszabályozás, megölik a versenyt, stb... de nem éreztem azért azt, amit most. örömmel néztem a futamokat, nem nyomasztott a RB fölény, még a Sumi éra sem annyira mert akkor meg arra fogadtunk a haverokkal, egy futamon háromszor vagy ötször áll ki kerékcserére és úgy is meglesz-e neki a körelőny, heh. mindig volt olyan része egy-egy futamnak, meg összességében a sportnak, amit lehetett szeretni.

    és nálam most telt be a pohár. lehet, hogy másoknál más a helyzet, lehet, hogy csak egy mesterségesen generált műbalhé az egész és mindenki csak divatból szidja az új korlátozásokat, a hangot, a látszólagos lassulást, sajnálom. sajnálom, ha valaki akármilyen finoman is, de lehülyéz mert úgy érzem, ez már tényleg nem forma1 hanem valami más.

    csak azt kéne megérteni szerintem, hogy nem feltétlenül a sport ellen megy a lázadás, hanem éppen érte. én simán elképzelhetőnek tartom, hogy súlyos károkat okoz majd ez az egész, nézőszám visszaesés, csapatok kilépése, bármi lehet. teljesen rossz, ami most zajlik, teljesen. és nem, nem kell elfogadni. el lehet, de nem kell.

    hétvégén végre futam, remélem végre a versenyről szól majd minden. mindenki érdekében remélem.

Új hozzászólás Aktív témák