Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz TFSi #1309 üzenetére

    Kaptunk elég okot ezek mellett is a "radikalizálódásra" - helyesen a normális viselkedésre. Azt hidd el nekem, hogy engem pontosan egyedül a nagybetűs IGAZSÁG érdekel. Csak valahogy mindig kiderül, hogy az összes népmentő intézkedésből húzott haszon Epstein szigetén lesz elköltve gyerekekkel való fajtalankodásra. Ajánlom a többi kollektivista hozzászólónak továbbá a Project Veritas munkásságának tanulmányozását.
    lacafaca: köszi hogy rendreutasítod őket, de tudd hogy a magam részéről az ilyen kis nímandok kötekedésén csak röhögök. Qrucinfóra küld a hülye, amikor az előbb linkeltem orvosokatisztánlátásért oldalt ahol oszlopos tag a Dr. Gődény :DD Erről jut eszembe, bocs ha már ismeritek: https://www.youtube.com/@Mediavadasz/videos
    Nemrég tudtam meg, hogy ezt a csatornát az egyik gyereke csinálja.
    Ja és azt is akartam írni már korábban, hogy az anyám nemrég jött vissza egy reumás rehab intézményből, ahol napokig együtt kezelték a szt.Karikó Katalin unokahúgával, és a saját szájából hallotta azt, hogy a családjának kvázi MEGTILTOTTA hogy beoltassák magukat. Jól nyomja az öreglány :))

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák