Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SP!T

    addikt

    Végül az itt olvasottak alapján az i9-10900K-ra vettem egy Freezer II 360-ast. Sajnos a 3. generáció nem kompatibilis az LGA1200-al pedig jó akció van rá a német oldalukon, így végül egy használtat vettem.
    Előre kellett helyeznem a házban, mert fentre csak 240-es fért volna. Ahogy olvastam a gyártó inkább javasolja hogy az AIO_FAN helyett a CPU_FAN-t használjuk, így én is arra kötöttem és engedélyeztem hogy automatikusan állítsa a ventiket, 65 fok felett max fordulattal.
    Nagyon jól működik, csendes, pont elfért szépen a házban is. Mondjuk a radiátor csonkjai felül vannak, mert csak így fért el. Elméletileg ha lent van az jobb. Az alaplapon engedélyeztem hogy PWM-el állítsa a CPU_FAN-t, így idle 35°, Cinebench alatt max 80 peak értékem volt, de inkább 70 körül mozgott. Nem tudom ez mennyire jó érték, szerintem teljesen okés. AIDA rendszerteszt alatt is hasonló értékeket kaptam.

    Szóval köszi a tippet, elégedett vagyok. Remélem nem romlik el túl hamar. Bevallom félek hogy meghalnak ezekben a pumpák. :D

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

Új hozzászólás Aktív témák