Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz mindfreak #2687 üzenetére

    Tank vagyok (voltam?) de az élet így sem olyan könnyű, ne aggódj :)
    Az a kiegyensúlyozatlangása a pvpnek, hogy nem igazán van megszabva rendesen, hogy milyen classok kerülnek be egy csapatba. Persze ezt nehezebb lenne figyelni, de monjuk a skill tree alapján azért lehetne sejteni. Így viszont elég kellemetlen, amikor pár dps és pár tank megy egy véletlenül jól összerakott 2heal 2 tank 4 dps vagy hasonló group ellen pvpben.

    Amúgy meg nem igazán van ilyen, hogy tankok jobbak mint a dpsek. Persze, jobban bírja egy felgearelt tank az ütéseket, de attól még nem halhatatlan, ne aggódj. Egy ügyes mara péppé ver, hogy rohadna meg :DDD
    Az pedig semmit nem jelent, hogy korlátozva lesz a warzone. Sok embernél még így is higulni fog a felosztás, persze az ellenség oldaláról is. Főleg ha páran még be is fizetnek pár hónapra, akik nem értenek a pvphez.
    Igazából nem kellene hozzá nagy ész, sőt már-már a gear is lényegtelen (ha nem adják el a recruit pvp gearjüket 50en), simán csak az alap dolgokkal kéne tisztában lenniük az embereknek.
    De amikor alderaanon megvan 2 turret és mennek a 3-ra ok nélkül, vagy 1 van csak meg, de 4en őrzik, mondván már vesztettünk (600-500 állásnál mondjuk), és még sorolhanám a pályákra jellemző folyamatos bakikat :(

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák