Aktív témák
-
pika1223
csendes tag
piros pontot szeretnék kérni ebaytohun felhasználónak a kifogástalan állapotú fűl hallgató miatt és a gyors adás-vétel lebonyoliása miatt
[ Szerkesztve ]
-
pozsinho
csendes tag
válasz pirintgabor #42789 üzenetére
kérnék pirosat Pirintgabor kollégának,ezt a 2710-es nokiát vettem töle!
"Pozsinho felhasználónak 38 pozitiv és 0 negativ értékelése van a fórumon" Ha irok,válaszolj!!!!!THX
-
minden
csendes tag
Piros pontott szeretnék kérni rocoka felhasználónak mert minden simán ment a vásárolt termékkel kapcsolatban
-
Labs
csendes tag
Pirospont jár flucky-boy eladónak ezért az üzletért -> Pentium 630
-
Glomgold
tag
Kérnék egy Piros pontot biznisz_man Kollégának a pozitív hozzáállásáért, gyors válaszaiért, és a korrekt üzletért(pontos érkezés, és rendbe rakott megtisztított kártya eladás előtt) ennél a hirdetésnél.
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni petyus_ Fórumtársnak a következő laptopot vásárolta
köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
raczger
őstag
alfa156 fórumtársnak piros pont a nála vásárolt Lifebook S7210-ért
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
felo91
csendes tag
Nagy PIROSPONT Niburu részére -> IBM T42 az alapja
-
-
crus90
tag
Piros pontot kérek Gyikfej kollégának ezért a laptop-ért!
Minden rendben ment, ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
zsori_peter
tag
Kérnék egy piros pontot 25zsozso kollégának,előre küldte a csomagot,utána fizettem,az egyik legjobb eladó akivel valaha üzleteltem,mindenkinek csak ajánlani tudom!
egy IDE-SATA átalakítót vettem tőle! -
Péter1971
csendes tag
Köszönöm Raypapa -nak a vételt és a bizalmat örülök,hogy üzletet kötöttünk.Piros pont a pontos megbízható vételért.
-
TBG -nek kérnék egy pirosat, ZTE Grand X IN fóliákat vásárolt tőlem. Korrekt partner
-
25zsozso
csendes tag
Piros pontot kérnék zsori_peter fórumtársnak az üzletért (egy sata-pata átalakító volt az üzlet tárgya, Ő hirdetett).
Gyors és korrekt vevő, öröm volt vele az üzlet!Korrekt üzleten kívül a többi 'csalás, becsapás'!
-
MODERÁTOR
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
eszakas
senior tag
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni raczger Fórum társnak S7210 es Lifebook Vásárlásáért!
Köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni shadowlord fórum társnak egy ilyen laptopot vásárolt!
Köszönet érte!
-
őstag
válasz LaptopSystem #42832 üzenetére
Aki kételkedne megbizhatóságomban: http://pics.coldline.hu/pics/632701-20120805-68R28Z.jpg
-
nickG
csendes tag
egy piros pontot kérnék Dell XPS kollégának a makulátlan állapotú HP C912-es-ért. köszönöm.
-
OTee
aktív tag
Pirospont as kollégának a VGA-ért: B_andorsag
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
04ahgy
nagyúr
válasz TechN7ne #42732 üzenetére
Szintén nagy piros pötty TechN7ne fórumtársnak. Gördülékeny egyeztetést gördülékeny személyes találkozó és beszámításos biznisz követett. A beszámított alkatrész is hibátlan, ajánlott üzletpartner! Sapphire HD6670 volt a bolt tárgya.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Fulmi
senior tag
Piros pont:
Eladó: pokornyik6
Termék: Dell E6420 -
octavio
csendes tag
Hatalmas piros jár alfa156 nak ezért a t61-ért és a korrekt, segítőkész hozzáállásért.
-
pockhome
senior tag
kérnék egy nagy pirosat Teewine -nek, ezt az iPhone 4-est vette meg tőlem.
ajánlott üzletfél.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
bazsotomi
csendes tag
aram01-el cseréltem processort dvd íróra minden rendben ment pirosat érdemelhttp://hardverapro.hu/tag/aram01.html[link]
Totya
-
pockhome
senior tag
kérnék egy pirosat JoeT81 -nek ezt a videokártyát vette meg tőlem, minden rendben volt, csak ajánlani tudom!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Darkdeath102
csendes tag
Sziasztok! Egy akkora PIROS Pontot szeretnék adni trojna.olive kollégának, hogy lógjon ki a rendszerből. A vásárlás tárgya ez az iPhone 3Gs volt! Köszönöm szépen a korrekt(5 rétegű)becsomagolást, az üzenetekre azonnal reagált és válaszolt. Bátran ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni octavio Fórumtársnak egy T61-es vásárlásáért!
Köszönet érte!
-
MatthewPeel
csendes tag
Üdv, intercooler kollégának ezért az üzletért egy pirosat kérnék!
-
_greg_
csendes tag
Pirosat kérnék Phoszphorosz kollégának a sikeres üzletért!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Külpolitika
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest