Aktív témák
-
princzet
csendes tag
Piros pont jár laptopsales-nek ezért az üzletért!
-
pozsinho
csendes tag
Pirospötty Mardel92 kollégának a meghivoért!Köszönet!
"Pozsinho felhasználónak 38 pozitiv és 0 negativ értékelése van a fórumon" Ha irok,válaszolj!!!!!THX
-
UNpolite
csendes tag
Piros pont jár gemini2552 fórumtársunknak (ezt vásároltam tőle).
-
adam12221
tag
Szeretnék kérni egy pirosat djsonyc01 kollégának, régi Windows telepítőket ,ramokat és egy procit vettem tőle, előre utaltam. Korrekt partner, minden rendben ment! Csak ajánlani tudom!
-
aranyb3ka
csendes tag
Pirosat kérnék apro.dolog-nak, egy monitort vettem tőle, pontos, korrekt üzlettárs, csak ajánlani tudnom!
-
aranyb3ka
csendes tag
Pirosat kérnék Wind-Storm kollegának, egy párásítót vettem tőle, korrekt üzlettárs, csak ajánlani tudom.
-
nuwbi2
csendes tag
Cellpeti : Piros pont, mert korrekt jó áron gyorsan eljuttatta hozzám ezt a szépséget!
-
r-chee
őstag
Piros pontot kérnék Kam1kaze fórumtársnak a memóriakártyákért
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
adi mester
aktív tag
válasz Raypapa #43203 üzenetére
Viszont piros pontot szeretnék kérni Raypapa kollégának, ezért az üzletért: hirdetésem
Korrekt, megbízható vásárló. Az üzlet során minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm a vásárlást, a kollégával történő üzletelést pedig mindenkinek csak ajánlani tudom
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
techno21
csendes tag
-
BoB
veterán
Piros pontot kérek goldeye fórumtársnak ezért az üzletért. Házhoz jött vevő.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Haka fórumtársnak kérnék egy piros pontot, vettem tőle egy Linksys WRT54GL routert ami kifogástalanul működik! Minden rendben ment a megbeszéltek szerint!
-
hdpeti
tag
Piros pont jár totyak kollegának,egy psp játékot vettem tőle!Megbízható,és gyors!
"...te Péter vagy,azaz kőszikla..."
-
Scorpus
csendes tag
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy pirosat Drótszamár kolléga számára ezért korrekt,megbízható
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Mahrenburg
őstag
Kérek szépen piros pontot Sipi85-nek, alaplapot vásároltam ezen hirdetés alapján előreutalással. Megbízható, korrekt üzleti partner!
Köszönöm szépen!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
jamba
aktív tag
Piros pontot kérnék: pbujna kollégának a korrekt és gyors üzletért:
processzorok-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Kocska89
tag
Nagy piros pont jár Gaboo007 fórumtársnak. Egy ASUS SABERTOOTH 990FX alaplapot vettem tőle.
-
ThodEE
őstag
Oranos kolléga hirdetéseiből vásároltam össze egy félkonfigot, kifogástalanul megy, korrekt jó eladó, csak ajánlani tudom UP
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
WindyJoe
aktív tag
Piros pont bencsikr fórumtársnak a nagyszerű processzorért.
Bátran ajánlom, megbízható eladó.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
vabe44
csendes tag
Kérnék egy hatalmas pirospontot Xenon12-nek az iPad 3-ért, minden tökéletes vele, és kérnék szintén egy pirospontot k.norbert900-nak az XFX GTX285-ért, ezzel is minden rendben van.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest