- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
f.tamas22
csendes tag
Hatalmas PIROS pont[Lasy kollégának [Szalagkábel] üzlet miatt! Gyors és pontos mindenkinek ajánlom csak !!!++++
Gyors válasz,kérdezz bátran!
-
Fr0z3n
őstag
janika1337nek kérnék egy pirosat a gyors és korrekt üzletért!
-
Irmscher 353
aktív tag
Az alábbi két kollegának szeretnék kérni egy-egy nagy piros ponot:
Nordstar1981
ossaEgy-egy PS2-es játékot boltoltam el velük, mind a ketten nagyon korrektek voltak!
-
stef6
tag
Piros pont chief82 részére elvitt tőlem egy processzort.
06309953738
-
davao
tag
Üdv!
Kérnék egy pirosat Ultram3jor kollégának! Egy tökéletes HDMI kábelt vettem tőle! Minden a megbeszéltek szerint történt, korrekt eladó!
-
littlejohnny
aktív tag
2 kulon uzlet es a szokasos remek support miatt jar 2 nagy pirospont Winner_hun kolleganak ez alapjan! Koszonom!
-
janika1337
tag
Nagy piros jár Fr0z3n kollégának, mert hozott nekem egy szép pár hangfalat és megüzleteltük a telefonomat.
Nagyon korrekt, kompromisszum képes üzletember! ajánlom mindenkinek!
"Szerinted nagy dolog? Nem nagy dolog."
-
pger
csendes tag
Piros pont jár [account26]
mert minden rendben ment, ajánlot partner [alaplap] alaplap miatt![ Szerkesztve ]
-
lotTóni
tag
Szeretnék kérni switowski kollégának egy szép vöröset az ebben az üzletben való részvételéért,mint eladó.A portékákkal és a hozzáállással elégedett vagyok.Ajánlom mindenkinek jó szívvel!
....two beer or not to be....
-
ylight67
újonc
Piros pontot szeretnék kérni http://hardverapro.hu/tag/attilakiraly.html tagnak http://hardverapro.hu/apro/steam_dota_2_gift_ingyen_mert_kiraly_vagyok/friss.html#msg12 ezért. Már nagyon vártam, hogy meg legyen nekem is, szóval nagyon hálás vagyok neki!!!
Nem a győzelem, nem is a részvétel, hanem a fontos!
-
pedrő
aktív tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot ricshard444 kollégának, ezért az üzletért. Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek!
-
Bodin
senior tag
Egy P35-ös lapot vettem Zuhi_ kollégától. A hirdetés sajnos már nincs meg. Gyors, és korrekt volt, mindenkinek ajánlom!
-
Dan86
csendes tag
Antigon1981 -nak szeretnék kérni egy hatalmas PIROS pontot EZÉRT az üzetért. Egy Sapphire Radeon HD 7850 1GB OC kártyát vettem tőle, NAGYON korrekt, pontos, megbízható eladó! Bátran ajánlom mindenkinek!
Köszönöm!
" Dan86 felhasználónak 36 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi értékelési rendszer alapján fórumon! "
-
mirmur29
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni Trebon fórumtársnak, az ebben a hirdetésben szereplő CF kártya vonatkozásában. Rendben lebonyolitottunk postai úton egy cserét. Minden flottul ment, ahogy azt megbeszéltük.
Korrekt üzletfél, jó kommunikáció és segítőkészség jellemzi.
Ajánlom másnak az üzletelést vele!
470+ pozitív, 100% elégedettség! Ha már privátban megkerestél, tisztelj meg annyival, hogy reagálsz az én válaszomra is!
-
murrayd
csendes tag
Piros lacus.kalla részére a Samsung 830-as SSD-ért.
-
irong85
csendes tag
Sziasztok!
Piros Pontot kérnék andras1979-nek a 8500as CPU-ért.
Nagyon kedves, alapos, korrekt eladó!!!
Ajánlom mindenkinek!!!Köszi!
Üdv!
-
tzoltan1967
újonc
Antennát rendeltem én is a Fecogame-tól korrekt és gyors volt jár érte a köszönet!
-
Idevele007
csendes tag
Nagy piros pont jár N!go kollégának!
Pontos ,megbizható hardveres,minden a megbeszéltek alapján ment az üzletkötésnél.[ Szerkesztve ]
Minden kis kütyű jó valamire,ha megfelelő helyre rakjuk!:)))
-
jGs21
csendes tag
válasz Idevele007 #27729 üzenetére
Pirospont Perillustris kollégának Ezért az üzletért!
Gyors megbízható PH-s -
Vigilante
őstag
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
real1ed
csendes tag
Emiki6 kollégának is jár a piros Ezért az xbox -ért !
Köszönöm!
-
Dr.House88
tag
John Wayne kollégának kérnék egy piros pontot ezt vette tőlem.
Gyors korrekt ++++A technika mindig egy lépéssel előttünk jár!!!
-
shield
őstag
Nagy piros pontot szeretnék kérni detroitrw fórum társunknak a gyors lebonyolításért. Ez volt a tárgya A-Data EXTREME XPG
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Lasy
veterán
Frankys fórumtársunknak egy -ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (blade akku)
Köszönöm.+36702778032
-
Newlachka
őstag
Jár a piros ultisjani kollégának a c702 ért
-
kissfox
csendes tag
Piros pontot kérnék zoltan7611 részére ezért az üzletért.
-
rumos14
nagyúr
danaudio kolléga piros pontot érdemel a jó termékért, a rugalmas hozzáállásért, és mert jófej
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest