- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
varada12
csendes tag
Egy jónagy pirosat érdemel balintka fórumozó, az eladott Gigabyte GTX550 Ti-ért! Készséges és gyors eladó! A linket sajna már nem találom. Köszi
[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a hardveraprón, 100% pozitív értékeléssel!
-
Gacsályi
csendes tag
piros pontot szeretnék kérni kissfox felhasználónak. nagyon korrekt üzletfél volt.
-
GeryFlash
veterán
lista_x kollégának jár a piros ezért az üzletért!
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
BandD
tag
lajbiinak (aki pontos, megbízható) egy hatalmas piros pont ezért az üzletért: [link]
Köszönöm, használjátok sokáig még
-
MontyCrew
senior tag
Bazi nagy piros jár Hellboy2387 nevezetű kollégánknak, EZT a szettet sikerült tőle beszereznünk,, nagyon pöpec a cucc, Ajánlom mindenkinek!
-
aktív tag
-
Madn!ght
addikt
Piros pontot kérek paat fórumtársnak. Egy Pioneer CDJ-1000MK3 lejátszót vásároltam tőle.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom! -
Roberto_San
csendes tag
pirosat kérnék dobobazsy kollégának, videókártyát vett tőlem személyesen, korrekt, megbízható
-
cpt_lol
újonc
Pirosat CoRn3L_ -nak, a gyors üzletkötésért.
-
verybigboy
senior tag
matthew95(2) küldenék egy piros pontot, korrekt, megbízható partner, köszönöm!
-
M1k133
tag
Helló!
Piros pontok:
1. Chainsaw : Nagy piros pont a gyors és korrekt alkumentes vásárlásért. Határozott és kommunikatív.
2. LiPi006 : Ezt a VGA-t vettem meg Tőle, voltak fennakadások de maximálisan segítőkész, és korrektül lezárult az üzlet!
Üdv,
M.--== M1k133® ==--
-
SzO.okI
csendes tag
kucseranor kollégának küldök egy piros pontot ezért az üzletért: alaplap-ot vett tőlem, gyors és megbízható vevő és eladó is!!
[ Szerkesztve ]
Asrock B450 Steel Legend, AMD R5 3600, Corsair Vengance RGB Pro 2*8 GB 3200Mhz, ASUS ROG 5700XT, ADATA XPG GAMMIX S5 1TB
-
[Vazz]
tag
Piros pont feribk testzsírunknak a jó bizniszért. Postán küldte a csomagot, amit megbeszéltünk minden benne volt és még működik is. THX!
-
lajbii
tag
Hatalmas pirospontot kérek " BandD " [link] fórumtársnak ezért [link] a termékért.Nagyon korrekt eladó, a termék kifogástalan A megbeszélt helyen pontosan ott volt a szakadó hó ellenére.
Mégegyszer köszönöm.[ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
inmortal
csendes tag
Kérnék szépen egy hatalmas Pirosat Janoska26 kollégának ezért az üzletért : Eladó DDR3-as memóriák olcsón!
Gyors, Precíz, Pontos eladó! Köszönöm az üzletet! Csakis ajánlani tudom mindenkinek! -
félisten
Piros pont Lord Dragon-nak a laptopmemóért.
-
tag
Egy szép prospont [lordus] fórumtársnak,a sikeres [bizniszért]!
powermause
-
dobobazsy
őstag
válasz Roberto_San #27464 üzenetére
vissza is jár a piros Roberto_San kolegának, ezt a videókártyát vettem meg tőle. korrekt és megbízható eladó
-
nemesis66
újonc
Egy piros ponttal szeretném jutalmazni OverKiller fórumtársat, a Dota 2 gift-ért.
-
juliabrilke
veterán
Pirospontot kérek do-sequence felhasználónak az alábbi üzlet miatt: link
-
narki
újonc
[ Szerkesztve ]
-
Nessyke
csendes tag
Egy jó nagy pirosat szeretnék kérni, ZolaMan kollégának ezért az üzletért! Korrekt, megbízható és barátságos eladó, bátran ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést!!
Még egyszer köszönöm neki a remek kütyüt!
-
macgywer
tag
bundaas fórumtársnak kérnék 1 piros pontot ezért az üzletért E6400 Korrekt,megbizhato elado,gyorsan lebonyolitottuk az üzletet!
[ Szerkesztve ]
-
zoll15690
csendes tag
ShellKretor-nak jár egy pirospont ezért az üzletért.
Csak ajánlani tudom! -
ko9
addikt
Szép reggelt!
Kérnék egy pirosat SpeedR fórumtársnak ezért a HDD-ért! Egyik nap utaltam, másnap itt volt tökéletes állapotban az eszköz, jobb nem is lehetne!
Köszönöm!
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
greenface
aktív tag
Ezért az üzletért kérek szépen egy pirosat wutuka - nak.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
ZolaMan
tag
Pirosat kérek Nessyke-nek a zökkenőmentes üzletelésért és a türelméért
[ Szerkesztve ]
HW/SW/Sim/Mod/OC
-
John Wayne
csendes tag
Kérnék egy piros pontot zuhi_ -nak a processzorért, amit
vettem tőle.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
imike90bpcs
csendes tag
J@ni69 kolleganak Piros pont korrekt vevo ahogy postaztam rogton utalt. +++
-
zuhi_
senior tag
válasz John Wayne #27496 üzenetére
John Wayne-nek is pirosat ezért.
-
Gery15
addikt
ati012-nek jár a piros, mert nagyon korrekt eladó és gyors ajánlom mindenkinek! Két s775-ös procit vettem tőle.
HyperX
-
K.Zsolti
tag
Kérnék szépen egy piros pontot Wannacoke fórumtársnak, ezért az üzletért, minden a megbeszéltek szerint lezajlott.
üdv, K.Zsolti
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest