- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
macko20
őstag
válasz frőBácsi #23010 üzenetére
Kérnék pirosat frőBácsi részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
saril
senior tag
válasz Ugariboss #23157 üzenetére
hello
szeretnék kérni egy piros pontot ugariboss felhasználónak a gyors üzletelésért megbízható vevő ajánlom mindenkinek
üdv: saril
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Jinxx
senior tag
Randras kollégának szeretnék egy pirosat, ezt a könyvet vettem tőle, minden korrektül zajlott.
-
Jinxx
senior tag
-Deluxe- Kollégától vettem egy HD6790-et, korrekt eladó, jár neki a pirospont.
-
rayoliviero
veterán
Egy piros pontot kérek Dzsabba kollégának. Korrekt, megbízható vevő. Egy Kingston SSD-t adtam el neki.
-
Saint
aktív tag
Szeretnék egy piros pontot kérni envagyokaz- fórumtársnak ezért az üzletért, megbizható, csak ajánlani tudom. köszönöm...
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
Lolipop
csendes tag
-
sisi900
tag
Egy piros pont jár Humunculus ezért a remek termékért Seagate barracuda 160GB "0"perces formázatlan particionálatlan PATA UltraATA eladó!!!
csak is ajánlani tudom mindenkinek.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Hari87
csendes tag
egy piros pont emerico2004-nek
ezért: WD20EARX, gyorsan reagált és 2 nap alatt megérkezett az eszköz hibátlan állapotban. -
ScrapUnit
aktív tag
Pirosat kérek frank kvitta részére memóriával kapcsolatban! Korrekt, pontos és rugalmas eladó!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
MODERÁTOR
Kérek egy nagy piros pontot hunderbörd kollégának, ezért a termékért.
Minden rendben ment nagyon korrekt volt, a készülék is tökéletes!20 éve a Prohardveren
-
Elar
senior tag
válasz kacatmester #21817 üzenetére
Közben meg két másik embernél is lefoglalt egy tápot kovi.699......
[ Szerkesztve ]
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
patai52
csendes tag
Tuto részére egy piros pontot szeretnék kérni.dvd romot vettem tölle.kerrekt vásárlás volt.
patai52
-
toyee09
csendes tag
Piros pontot érdemel Roemedic a tőle vásárolt Call of Duty: Black Ops-t és segítőkészségéért! Mindenkinek csak ajánlom,jó bolt!
[ Szerkesztve ]
-
sisi900
tag
És egy újabb Piros Pont Humunculus ezért a remek portékáért Creative I-Trigue 3330 2.1-es hangfalrendszer és még mindig csak ajánlani tudom,gyors pontos és korrekt.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
calf
tag
válasz Petike_82 #23163 üzenetére
Sziasztok!
Pirosat szeretnék kérni [ezért az üzletért] [Petike_82] kollégának!Telefonos Ügyfélszolgálatom 0-24!! +36 HETVEN /394-6ÖT-3HAT Ha több pirosad van mint nekem előre utalok!
-
andrisms
aktív tag
Pirosat kérnék spurika részére, ezért a töltőért
-
calf
tag
Pirosat szeretnék adni [ezért az üzletért] [koszegi89] kollégának!
Telefonos Ügyfélszolgálatom 0-24!! +36 HETVEN /394-6ÖT-3HAT Ha több pirosad van mint nekem előre utalok!
-
ScrapUnit
aktív tag
vite complex-nek kérek egy pirosat CPU+alaplappal kapcsolatban! A lap linkjét nem találtam meg sajnos. Megbízható, korrekt eladó!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
TROG AIR
aktív tag
Revenge kollegának is jár a piroska az alábbiért.
430 pozitív , 0 negatív....
-
spurika
senior tag
-
szoki007
aktív tag
válasz PEPI32 #23188 üzenetére
ez a venti volt az üzletünk tárgya
-
PEPI32
csendes tag
Piros pont szoki007 kollégának meg bízhaió.[link]
-
Deyocsavo
csendes tag
Pirospontot Kérekati3870Fórumtársnak,Ezért AGigabyte Alaplap Gyors Üzletmenetéért!
Ha Átversz Akor Megismerheted A Régi Mesehőst,Úgy Hívják"LUDAS MATYI":-)
-
GangBAng^
tag
Menyu_S6: piros pont! korrekt és segítőkész, ajánlom mindenkinek! Vodafone smart tab 7- et vettem tőle. [link]
DRB: piros pont! ő is nagyon korrekt és segítőkész! AMD PHENOM II X2 560@X4 B60 processzort vettem tőle. [link]
borsi: piros pont! Asrock 970 EXtreme 4 et vettem tőle [link][ Szerkesztve ]
GangBAng^
-
Spd89
csendes tag
Piros pontot kérnék AndrewTdi-nek, ezért a tápegységért.
Korrekt, gyors, megbízható, ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest