Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phvhun

    őstag

    válasz Rossi #1067 üzenetére

    Igen, minden irányban lehet egy kicsit offsettelni, de ha középre teszem és +15-ön van, akkor is letudok érni elől is és hátul is, szóval csak túl nagy a bakancs (vagy nem elég széles a deszka).

    További tanácsok:

    - A highback hátrafelé teljesen le tud nyílni, amikor ülős liftbe szállsz be figyelj oda, hogy előre felé legyen hajtva, mert volt már hogy nekem hátrafelé volt hajtva és sikerült úgy beakadnom valamibe hogy végül a felvonó szék alatt kötöttem ki. :D

    - A kilépés az csak állva megy, ha fekvő (hason/háton), vagy ülő helyzetből kell kicsatolnod, akkor ki kell csatolni a csatokat, de majd ezt megtapasztalod ha oda kerülsz.

    - Vannak azok a helyzetek, amikor kinlódni kell a normál kötéssel, mert nem szívesen csatolsz ki és vissza és meg is lehet oldani egy kis extra erőbefektetéssel, pl pálya lapos részen ragadsz, és kellene még bakkecskeugrani egy kb 10 métert a következő lejtős részig, stb.. Na ezekben a szitukban pikk pakk ki tudsz ugrani megtenni azt a pár lépést, és vissza is tudsz ugrani. Majd kitapasztalod ezeket is.

    Kb ennyi, majd jó csúszást! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák