Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bdanyy

    addikt

    válasz freelanced #1772 üzenetére

    Arra szerintem mindenképp jó, hogy ki tudod próbálni viszonylag olcsón, mennyit könnyít a mindennapi utazásban egy elektromos roller.

    Apróbb hátrány, hogy nincsen teleszkóp, így a rossz utakat érdemes elkerülni vele. Jóval nagyobb mint egy hagyományos roller, nem lehet kicsire osszecsukni, a kormány nem hajtható le. Buszra felvinni meg sem próbálnám, kisebb autóknál a csomagtartóba nem fér be.

    néhány száz km után letorhet a sárvédő, magával rántva a feklampat. Joesetben csak beleer a feklampakabel a kerekbe menetközben, így egy idő után ledaralja azt. Többen nyomtatnak hozzá sárvédőrogzitot, ami orvosolja szerencsére mindkettőt.

    Mivel nem tömör a kerék, így defektet lehet kapni, van aki elmegy 1000kilometert hiba nélkül, van akinél első héten már belsőt kell cserélni. Ez nem túl egyszerű, foglalkoznak vele pár helyen, bár otthon is meg lehet csinálni. Érdemes 4-4.5baron tartani a kerekeket, persze ez a terheléstől függ, kinél mi az ideális.
    A kormány egy idő után elkezd lötyögni, erre hezagolot lehet kapni, hogy újra stabil legyen. Van, hogy a kormány felső része billeg csak, meg kell húzni.

    Szerintem ami a leginkább gáz, hogy előfordulhat, hogy menetközben kezedben marad a kormány 🙂 ennek több oka lehet, a v1.2 elottiek zarnyelve akár 5-600km után elfárad, majd egyszercsak eltörik. Elvileg függ tőle, hogy mennyiszer zárod, nyitod. De ez az ujabbakkal is előfordulhat. [link] Sajnos ezenkívül is van pár alkatrész, ami a zárnál el tud törni. ezekre vannak erősebb potalkatreszek, de a nagyrészük garanciavesztessel jár, ha WayteQ garis rollert veszel. Amit meg a meglévő zarra tudsz feltenni extraként, az több mint 100€ mire Magyarországra ér az áfa miatt 🙂 [link]

    Ahogy sok elektromos roller, ez sem szereti az esőt 🙂 Kapható hozzá nyomtatott "esővédő" a bekapcsológomb illetve ledek melletti hézaghoz, ott könnyen be tud azni.

    Alternatívának hasonló arkategoriaban a kugoo s1, ninebot es 2 van még (amik könnyen elérhetőek és van velük tapasztalat), de azoknál is akadnak problémák. Kompakt roller kategóriában az e-twow, inokim light sokkal minőségibb, de többszörös áron vannak.

    Szerk: mobilrol kicsit nagy fába vertem a fejszem ezzel a kommenttel f12kor 😃

    Amit nagyon szeretek benne, hogy a fék erős. Cserébe azt is utána kell állítani időnként, hogy jól fogjon.

    [ Szerkesztve ]

    http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

Új hozzászólás Aktív témák