Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
-
pincehely
addikt
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Alakulóban :
[Guitar][ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pincehely
addikt
-
Régebben már kérdeztem, de akkor nem jött válasz. Hátha most valamelyik szaki meg tudja mondani a tutit.
Az ablakok körül/alatt látható árnyék szabályozható valamilyen programmal (mint OSX-en), vagy az be van "vésve" a témába?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
-
Axel pRo
aktív tag
-
veterán
-
total90
veterán
válasz Neil Watts #18966 üzenetére
Tessék: [link] Itt tudod a kívánt méretet is választani.
Axel pRo
Nekem tetszik, de kis u, tehát uraknak
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz total90 #18969 üzenetére
A "Tisztelt xy Úr!" megszólításból engedtem rá következtetni, ahol is a tisztelet nyomatékosítását hivatott képezni a csupa nagy betű.
Ám tévedni emberi dolog és én úgy érzem, abból vagyokPincehely: Valami clear aero nevű okosság, azt ne kérdezd honnan töltöttem le, mert magam sem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
-
Psychonaut
veterán
Kikapcsolható, de erősíteni/halványítani nem lehet.
-
veterán
-
válasz Psychonaut #18976 üzenetére
Köszi. A kikapcsolást tudtam.
Nekem inkább az "erősítés" kellene, mint régen az "Y'z Shadow" programnál.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
pincehely
addikt
Valakinek sikerült már összehoznia az ablakoknál a teljes átlátszóságot.
Bármilyen módszerrel próbálkozom, az nem sikerül.
Nem olyan az ablak, tehát blur nincs, de mégsem teljesen átlátszó, ahogy szeretném.
Valaki?http://kefetemap.deviantart.com/
-
pocokxx
Közösségépítő
Mindenkit beállítottam a sarokba, bár így nem a legszebb... Majd átrendezem, csak kíváncsi voltam, mennyi mindent lehet összepréselni egy helyen. KLIKK
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Csak azok a rainmeter skinek működnek nálam, amiket installálni kell. A bemásolós téma nem működik. Frissítem meg minden, de nem jó. Ötlet?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
vans?
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #18986 üzenetére
Ugye a dokumentumok (vagy ahova telepitetted) mappaba rakod a skineket, nem a C - Program Files - Rainmeter - Skins - be?
hábm bábm
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy két új elemmel bővült, szép lett! Ezek a parkettára ragasztott dolgok saját skinek?
Van B meghajtód...? használsz még nagy floppyt?
Vans kollága jól beszél:
A skineket a C:\Users\SAJATNEV\Documents\Rainmeter\Skins mappába kell bemásolni. ( Ha csak nem portable-t használsz, és egész máshonnan futtatod)[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
gabipaci
őstag
Nos, elég minimal design, de nekem pont ez tetszik benne:
Egyetlen bajom van vele.
Van egy program, ami összekuszálja a rainmetert. Visszarak mindent a bal felső sarokba. Kivéve az időjárást, az marad ott, ahova teszem. De minden más megy a sarokba
A program neve MultiScreen, és a Samsung CD-n van rajta, amit a monitorokhoz adtak.
Ehhez van valami ötletetek?Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz pocokxx #18991 üzenetére
Igen, akkor is. Meg próbáltam rainbrowser-ben is állítani, és ugyanazok a beállítások vannak, mint a weather-esben. De semmi eredmény.
Esetleg ha belenézel a két cucc .inijébe, akkor tudsz valamit mondani?
Ide raktam, hogy ne itt foglalja a helyet.Logitech hardware tester
-
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz gabipaci #18995 üzenetére
Az egyetlen olyan különbség, ami nem a tartalomban van, az a DynamicWindowSize. Bekapcsolhatod, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Itt nem az .ini-kkel lesz probléma szerintem. Nézd meg, hogy mik vannak ki/be pipálva a működő skinnél, akár a Settings "gyökérben" akár a settings/positionban. Esetleg próbáld meg WindowX= illetve WindowY= koordinátákkal belőni a dolgot (ez ugye a képernyőhöz képest adja meg az x y koordinátákat.). Ez a MultiScreen tulajdonképpen mit csinál? az eredeti asztal mellé rak még kettőt (és alul göröghetsz, hogy válts?), vagy monitorokat rakhatsz egymás mellé?
-IceRocK-: Rainmeter/ PC Restart sem hozza elő őket? RefreshAll-ra mentél?[ Szerkesztve ]
-
p3rgam3nt
tag
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S