Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Srácok, lassan elindul Magyarországra az új notim (USA-ból), úgyhogy még az is lehet, hogy visszajövök. Amúgy továbbra is ügyes mindenki, meg minden. Néha benézek,jó látni, hogy mindig van érdeklődés és új nevek de a régiek sem mennek el.
-
whited
addikt
sziasztok
a tálca ikonokat sikerült középre raknom, de azt hogy tudom megoldani hogy legyen köztük hely és pl 1 vonallal legyenek elválasztvaHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kinsy2
csendes tag
válasz whited #18366 üzenetére
Separator.exe nevű üres exe-ket kell közéjük tenni.ide dobtam fel neked hatot.
-
vans?
őstag
válasz ///Krisz\\\ #18377 üzenetére
udv,
az nem widget csoport, hanem a Rainmeter nevu program skinjei. Az #1-ben talalsz infokat.
(Barthezz, nem is tudtam, hogy csornai vagy. Pacsi Gyorbol! )
hábm bábm
-
Wyll
őstag
A topiklakók figyelmébe ajánlanám ezt a nénis háttérkép válogatást (nem mind extra, de egyik-másik jó lehet még valamire), továbbá ezeket az órákat.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
MODERÁTOR
válasz ///Krisz\\\ #18377 üzenetére
Köszi!
A háttér itt van, a skineket itt találod. Ezekből, illetve az alap Gnometer-ből áll az alsó rész.(#18378) vans?: Nem csornai vagyok, csak a közelben lakom
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Joker_5x
tag
Sziasztok!!
Valaki fel tudna világositani hogyan kell win7-et szebbé varázsolni??!!
Pl::a témát hogy kell megváltoztatni stb.
Valami program kell hozzá??
Elöre is kössz!!Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
pocokxx
Közösségépítő
Nagyjából minden oldalon felteszi valaki a kérdést, hogy "hogy csináljátok?". Azért ez dicséretre méltó forgalom...
És, hogy én is küldjek egy linket...
[link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Joker_5x
tag
Sziasztok!!
Elolvastam a linkeket amiket kültetek (rainmeter használata stb).
Anyit szeretnék kérdezni nem tudnátok 1-2 linket küldeni, hogy honan szedjek le start gombot,és rainmeter skineket, és valami értelmes téma is jó lenne(ami már kész van).
Elöre is köszzi!!Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
bAtt001
addikt
válasz Joker_5x #18393 üzenetére
[link] devart de ezt tényleg bele kellene írni első hsz-be ha már ott "megvan minden" xD
customization menü azon belül skins and themes ott pedig a rainmeter a system monitoringban van alul pedig hogy win 7 utilities ott vannak a start gombok, témák, hasznos programok
[ Szerkesztve ]
-
IBasterd
tag
válasz bAtt001 #18394 üzenetére
Linkeltem benne a deviantART-ot, nem gondolom, hogy onnan ne tudna eligazodni az ember. Annyira nem bonyolult oldal...
(Ami meg megint más kérdés, hogy ezt is kismilliószor leírtuk ide a topikba, hogy mit hol találunk.)
Intézem, kibővítem az elsőt (mert teljesen igazad van, ha vmi nincs egy helyen, már a nép nem találja...).
[ Szerkesztve ]
-
Joker_5x
tag
Ez asztán gyors volt.Kössz mindketötöknek!!!
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
IBasterd
tag
#1 modded.
És igen vans?, "fent".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.